Results 1 to 2 of 2

Thread: Pre-installation issues

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Pre-installation issues

    Installing on MepisDebian

    I get

    Code:
    Checking for prerequisites...
        NPTL...FOUND
        sudo...MISSING
        libidn...MISSING
        curl...MISSING
        fetchmail...MISSING
        gmp...MISSING
        /usr/lib/libstdc++.so.5...FOUND
    
    ###ERROR###
    
    One or more prerequisite packages are missing.
    Please install them before running this installer.
    
    Installation cancelled.
    but they all seem to be there -

    Code:
    root@3[zcs]# apt-get install sudo
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree... Done
    sudo is already the newest version.
    0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 782 not upgraded.
    root@3[zcs]# apt-get install libidn11
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree... Done
    libidn11 is already the newest version.
    0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 782 not upgraded.
    root@3[zcs]# apt-get install curl
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree... Done
    curl is already the newest version.
    0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 782 not upgraded.
    root@3[zcs]# apt-get install fetchmail
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree... Done
    fetchmail is already the newest version.
    0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 782 not upgraded.
    so what might be the problem?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    I believe this is a known issue with Debian, and derivatives. Search the forums and I think you will find your answer.

Similar Threads

  1. startup issues after installation
    By scottf76 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 02:58 PM
  2. Ubuntu 6.10 Edgy Installation issues
    By btdown in forum Installation
    Replies: 26
    Last Post: 01-11-2007, 07:29 PM
  3. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2006, 12:38 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •