Results 1 to 10 of 20

Thread: installed, but won't run FC3

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default installed, but won't run FC3

    I installed the server but durring config I get the following:

    Adding zimbra.example.com to zimbraMailHostPool in default COS
    ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException zimbra.example.com:389)
    ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException zimbra.example.com:389)
    Done

    ....

    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmcontrol start
    ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException zimbra.example.com:389)

    Also when I try to start zimbra I get this:

    [root@zimbra zcs]# /etc/init.d/zimbra start
    Host zimbra.example.com
    Starting ldap...Done.
    ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException zimbra.example.com:389)

    Let me know what I need to look at next.

    Thanks

    Miles
    Last edited by exothermic; 11-24-2005 at 11:06 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 02:44 PM
  2. [SOLVED] Yahoo Maps Zimlet not installed
    By crankin in forum Zimlets
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2007, 10:46 AM
  3. Migration problem from FC3 to Centos 4.3
    By kibo in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 06:34 PM
  4. Problems when making and installing Perl
    By wildhuman in forum Developers
    Replies: 10
    Last Post: 09-08-2006, 05:36 AM
  5. antispam not working?
    By moebis in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 12-03-2005, 07:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •