Results 1 to 7 of 7

Thread: logger status

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Unhappy logger status

    web admin gui showed logger off...

    ran zmcontrol status.. shoed it not running... ran zmcontrol start logger

    started it, failed snmp, then zmcontrol status showed all running.. web gui still shows big fat red "X"


    anyone have similar problem / should i care?

    screnn attached...

    thanks! -Gavin
    Attached Images Attached Images
    Last edited by gsilver; 05-08-2007 at 10:22 AM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    okay.. web admin gui now reflects that logger is running.. can someone point me in the right direction to see where/why it stopped? as well as if there is a solution for email alerts when services stop?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    This is probably the culprit:
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=14945

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    it never said it wasnt installed.. only that it had stopped...


    any thoughts on server alert of service status? now that im thinking of it i dont know if i will stop until i have it.. hacked or not :-D

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Sorry
    I edited my post and it didn't take, so this is the REAL culprit

    Sorry bout that

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=14945

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    108
    Rep Power
    8

    Red face

    I'm doing a quick read through this thread and have the problem where my logger service stops. The bug report says it's fixed, but how do I get my logger service running again when it does stop? Sorry if I am missing the obvious in the bug report...

    Thx!

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    58
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by swu View Post
    how do I get my logger service running again when it does stop?
    Try running zmlogswatchctl stop and then zmlogswatchctl start. In our environment, doing this has changed a zmcontrol status command to report that the logger is 'Running' rather than 'Stopped zmlogswatchctl is not running', and the Server status through admin gui now reports all ticks.

Similar Threads

  1. logger stopped by itself
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 08-15-2007, 03:55 PM
  2. Tomcat, Java VM Problems - RAM related? Help
    By Mo_Hong in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-28-2007, 02:00 PM
  3. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM
  4. Tomcat hanging
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 42
    Last Post: 04-19-2006, 08:06 PM
  5. mta and mailbox die
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2006, 03:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •