Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Mail Queue Problems - Not an SSH error

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Mail Queue Problems - Not an SSH error

    I've searched and read the threads regarding Mail Queue problems, and although initialy, mine was also an SSH error, now it just seems like the entire service isn't working.

    The only error I'm getting is:

    Code:
    Message:  system failure: server myserver.ourdomain.com returned no result
    Error code:  service.FAILURE
    Method:  ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    Details:soap:Receiver
    The setup we have is that one server has the LDAP/Mail Store services while the other runs the MTA service.
    Last edited by antonmb; 05-20-2007 at 08:30 PM.

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 09:55 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM
  4. fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-24-2006, 03:31 AM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •