OK - had this working with M1, but can't get it to work with M2. I can send emails outbound, but no inbound mails get delivered.

I've seen a couple of threads similar to this. Both of them had a commong thread in them that the DNS service is being provided by dyndns.org.

here's a dig of my domain:

[zimbra@stud ~]$ dig orlandini.us

; <<>> DiG 9.3.1 <<>> orlandini.us
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 38150
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 5, ADDITIONAL: 5

;; QUESTION SECTION:
;orlandini.us. IN A

;; ANSWER SECTION:
orlandini.us. 60 IN A 216.27.161.17

;; AUTHORITY SECTION:
orlandini.us. 43737 IN NS ns2.mydyndns.org.
orlandini.us. 43737 IN NS ns3.mydyndns.org.
orlandini.us. 43737 IN NS ns4.mydyndns.org.
orlandini.us. 43737 IN NS ns5.mydyndns.org.
orlandini.us. 43737 IN NS ns1.mydyndns.org.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.mydyndns.org. 64355 IN A 63.208.196.92
ns2.mydyndns.org. 64007 IN A 204.13.249.82
ns3.mydyndns.org. 22908 IN A 63.209.15.211
ns4.mydyndns.org. 70645 IN A 213.155.150.206
ns5.mydyndns.org. 69791 IN A 63.208.196.93

;; Query time: 49 msec
;; SERVER: 207.69.188.186#53(207.69.188.186)
;; WHEN: Sat Nov 26 14:12:15 2005
;; MSG SIZE rcvd: 228


so - it seems like i have an MX and A records set right.

I've tried sending email through gmail and also through telnet to SMTP on the host. Both ways, the SMTP session completes ok, but the message does not get delivered.

Is there some place where I can see what zimbra is doing with the message after the SMTP session is complete?

Thanks!