Results 1 to 8 of 8

Thread: I cannot get to Admin screen

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default I cannot get to Admin screen

    I installed Zimbra but I cannot open the Admin console.

    I went to https://[host]:7071/adminZimbra

    But I get a 404

    I do get the mail system when I go to http://[host]

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You've already posted this elsewhere several times and uder another user name. I've already answered one of your other posts.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default

    Could you please post it here since the other seem to have gone away. I can only find one thread started by me.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You should have received it in an email notification. Anyway, I said the you didn't need the url you've posted, you only need https://yourserver:7071 - not tha trailing information.

    I also asked if all the services were running, what does 'zmcontrol status' show (run as the Zimbra user)?

    Did you post it under another userid, what was it?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default

    I don't need the zimbraAdmin? Ok, I tried that as well and got the same response. I ran zmstatus several times started and stopped the service and nothing has changed. I can see that 7071 is being listened to. I cannot telnet to it.


    I am getting the following email from zimbra to zimbra:

    postqueue: fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    Last edited by ljjoey; 06-11-2007 at 03:52 PM. Reason: More Information

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Have you disabled SElinux and the firewall on the server that Zimbra runs on? Have you also got the sshd daemon running on port 22 (it should be). Please post the output of a 'zmcontrol status'.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default

    [zimbra@localhost zcs]$ zmcontrol status
    Host localhost.localdomain
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Stopped
    postfix is not running
    snmp Running
    spell Running


    There is no firewall. I am checking the others


    When I installed, I got a conflict on port 25. But netstat has nothing running on port 25. I know that is why mta is not running. Any ideas?

    sshd is on port 22

    It does not look like SELinux is running on this machine.
    Last edited by ljjoey; 06-12-2007 at 09:28 AM. Reason: More information

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You have probably got another mail server running on port 25, check the set-up of your operating system and see what's running then kill it and disable it from starting at boot.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Custom login screen for Zimbra
    By fredano in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-23-2011, 06:13 AM
  2. Admin GUI error in MailQ screen
    By colin7151 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2007, 07:58 PM
  3. How do I set Admin password?
    By sjames in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-24-2006, 05:01 PM
  4. Blank gray screen on admin ... fresh install FC4
    By jerrygarcia4295 in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-13-2006, 10:25 AM
  5. Zimbra refuses to auth admin.
    By alexbsa in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2005, 12:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •