Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems on LDAP Slave installation

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy, Sicily, Messina/Siracusa
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default Problems on LDAP Slave installation

    I'm trying to install this environment on my lan:

    server A
    LDAP Master

    server B
    LDAP Slave
    zimbra store
    zimbra Mta
    etc..


    The installation of the A server goes OK

    but during the configuration of server B i have a problem...

    when i go to disable the configuration of the LDAP (point 5 of configuration shell during the ./install process) i wont disable it!

    i tryed to reinstall in other servers but i get every time the same problem.. cant set LDAP Disabled in the main configuration in the install process.

    the zimbra version is 4.5.5

    im che only that have this problem?
    Last edited by bejelith; 06-27-2007 at 07:00 AM.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
    A. Einstein

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hi-
    What is meant by "It won't disable". Is it giving an error? if so, what is it?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy, Sicily, Messina/Siracusa
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    i press key '1' to switch in Disabled but nothing happen....
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
    A. Einstein

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy, Sicily, Messina/Siracusa
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    now i have understood the problem....


    it appen when i install:

    Server A
    LDAP (will be master)

    Server B
    LDAP (will be slave)
    STORE
    SPELL
    SNMP

    ServerC
    MTA


    during the configuration of server B i cant switch the LDAP config from "Enabled" to "Disabled"
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
    A. Einstein

Similar Threads

  1. LDAP problems during installation
    By msm in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2007, 05:11 AM
  2. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 07:45 AM
  3. Replies: 14
    Last Post: 03-21-2007, 12:15 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 12:16 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 02-28-2006, 09:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •