Results 1 to 4 of 4

Thread: Character codification creating accounts

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default Character codification creating accounts

    Hi all.

    I'm creating some accounts using the zmprov command like this:
    zmprov ca tester@domain.com test displayName "José Mª Cañada" zimbraPasswordMustChange TRUE

    The problem is given when I see the account in the Zimbra Administrator Console. The extended charset like é, ª, ñ is not well perform.

    I've changed the file /opt/zimbra/httpd/htdocs/aspell.php as I seen in this thread http://www.zimbra.com/forums/install...es-solved.html
    but the problem is not solved.

    In the .bash_profile of the user zimbra has the line export LANG=es_ES.utf-8

    Can anybody help me?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hello, and welcome to the Zimbra forums!

    Can you post a screenshot of the admin console issue?

    Also, with the aspell dictionaries, did you follow these instructions:
    Adding new dictionaries to aspell - ZimbraWiki

    john

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    Hello.
    Here's the screenshot.

    I've confgured the aspell dictionary from spanish language and it's perform right.

    Moreover, if I edit from the Admin Console this characters, they are right.
    The problem is present only when I create the account from the system console.

    Thanks.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by spAlex; 09-05-2007 at 02:19 PM.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Unhappy Can anybody help me, please?

    I haven't solve this problem yet.
    It's possible or it's have not solution?
    Thanks in advance.

Similar Threads

  1. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  2. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  3. Creating user accounts
    By swu in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2007, 08:36 AM
  4. Creating user accounts with SOAP
    By Andreas in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2006, 12:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •