Results 1 to 2 of 2

Thread: Remove a server from a multiserver environment

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    46
    Rep Power
    8

    Default Remove a server from a multiserver environment

    I want to migrate from two Zimbra servers to one central Zimbra server. We have two servers. Both are Zimbra 4.5.4 GA(CentOS 4.4 32bits) but reside in different geographic zones – one is in NYC and the other is in London. London is the master ldap, MX 10 and NYC is the replica ldap and MX 20.

    London server has a COS – uk and NYC server has a COS – ny. For users reside in different geographic zones, we do limit them to store in different COS which belongs to different server pools.

    Now I want to setup new central server which contains both servers’ data(documents, mail, contacts, calendars).

    I performed a zmmailboxmove from the replica server to the master server then I do the full backup then restore everything on the new server by disaster recovery which means I still have the same ldap and server structures, HSM, server ....etc from multi-server environment.

    Here is my question.

    “How to remove the replica server from the system? like HSM, server, status…etc”. Or say "How can I clean up the server environment to back to single server environment?"

    Any feedback would be very appreciated.

    Thanks and have a great day.

    Chadsel

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    46
    Rep Power
    8

    Default

    I got that solved by zmprov ds "server name"

    Thanks
    Chadsel

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •