Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: GMail's IMAP Not Working

  1. #11
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Oh I can definitely believe it! - shoot it took them several years just to have IMAP...
    And their darn label system that still won't do sublabels... why people have to use greasemonkey just to trick it into seeing:
    first-second
    or
    first/second

    yes I've read their papers on why they chose to do it/why it's better but they still continue to cite folder's better because:
    You can't always do folder-specific searches
    https://mail.google.com/support/bin/...y?answer=10708
    it's pretty darn pathetic

    +2 Zimbra
    Last edited by mmorse; 11-06-2007 at 08:53 PM.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Slovenia
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    This feature is available only in v5.0 ? I only have POP external accounts in 4.5.9; ah well, guess will have to wait for official release, i don't dare to put RC on a production server.

  3. #13
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by preem View Post
    This feature is available only in v5.0 ?
    Correct.

    Quote Originally Posted by preem View Post
    I only have POP external accounts in 4.5.9; ah well, guess will have to wait for official release, i don't dare to put RC on a production server.
    Very wise.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 03:25 AM
  2. IMAP IDLE working in 3.1.4 GA/Network release?
    By sysadmindave in forum Zimbra Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2006, 02:26 PM
  3. imap ssl auth not working
    By tbtucholka in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2006, 07:58 AM
  4. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 07:14 PM
  5. imap not working
    By rhuijdts in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2005, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •