Hello,

I have a Microsoft Small Business 2003 server that runs exchange for my company, we are trying to migrate to a xserve powered by osx 10.4 server. I have zimbra up and running so the next logical step was the Exchange Migration Tool. Whenever I run that it fails to import all of my accounts and gives me the following message in the log file. Any Sugguestions?

Code:
06-12-2007 17:14:54 [12296]: ZCSExchangeMigrationWizard-4.5.10_GA_1566 Version 4.5

06-12-2007 17:14:54 [12296]: Using Collaboration Data Objects for Exchange

06-12-2007 17:16:13 [12296]: Picking Objects

06-12-2007 17:17:23 [12296]: Creating / starting 1 worker threads

06-12-2007 17:17:23 [12296]: Dispatching work to worker threads

06-12-2007 17:17:23 [12296]: Notifying threads to exit

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Worker thread started

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Waiting for work

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Work arrived.../o=First Organization/ou=first administrative group/cn=Recipients/cn=ChrisKing ChrisKing@asymchem.com

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Opening other users store

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Logging on to zimbra server (192.168.1.2:7071)

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Deleting mapi folder list

06-12-2007 17:17:23 [13172]: RPC Error: The server name could not be resolved.

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Waiting for work

06-12-2007 17:17:23 [13172]: Worker thread exiting
Sorry I am a young system administrator and this is my first attempt at migrating anything so I am pretty much at a loss.
Thanks in advance.