Results 1 to 8 of 8

Thread: error when migrate user data from exchange

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default error when migrate user data from exchange

    15-03-2008 22:19:31 [2824]: ZCSExchangeMigrationWizard-5.0.2_GA_1967
    Version 5.0
    15-03-2008 22:19:31 [2824]: Using Collaboration Data Objects for Exchange
    15-03-2008 22:45:42 [2824]: RPC Error:- WinHttpReceiveResponse failed.
    The RPC request is logged as
    C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\ZCSExchangeMigr ationWizard-5.0.2_GA_1967\1-RPCErrorRequest.xml
    15-03-2008 22:46:42 [2824]: Picking Objects
    15-03-2008 22:48:06 [2824]: Creating / starting 1 worker threads
    15-03-2008 22:48:06 [2824]: Dispatching work to worker threads
    15-03-2008 22:48:06 [2336]: Worker thread started
    15-03-2008 22:48:06 [2824]: Notifying threads to exit
    15-03-2008 22:48:06 [2336]: Unable to open default msg store:
    -2147221231 at .\mapi\MapiObjects.cpp(615)
    15-03-2008 22:48:06 [2336]: Worker thread exiting

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    57
    Rep Power
    7

    Default

    Mentioned Log shows that response for HTTP request was not received. To get exact idea about error, mentioned 1-RPCErrorRequest.xml would be helpful which contains the request for which response error has occurred. Were you able to migrate any data to target server or it occurs at start?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    7

    Default

    I have exactly the same problem, has anyone found a solution yet?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    57
    Rep Power
    7

    Default

    Migration wizard needs to be run from machine which is in same domain. If not, wizard cannot open the message store to retrieve mails and can show same error.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    7

    Unhappy

    I run the migration wizzard from the server itself!

    there is no outlook installed on the server though, is this maybe the problem?

    Zimbra is fully operational, I can send emails to and receive emails from both inside and outside the network. I can use an IMAP client too.

    but the migration wizzard keeps on giving the same error message. I have the feeling that it can not contact exchange properly.

    Pls help me

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by morten View Post
    I run the migration wizzard from the server itself!

    there is no outlook installed on the server though, is this maybe the problem?

    Zimbra is fully operational, I can send emails to and receive emails from both inside and outside the network. I can use an IMAP client too.

    but the migration wizzard keeps on giving the same error message. I have the feeling that it can not contact exchange properly.

    Pls help me
    You need to run this from a machine that has Outlook installed and you can't have Office (or Outlook) installed on an Exchange server so you need to run it from a client PC.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 10:55 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •