Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Split domain setup - how to revert settings to default

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seattle
    Posts
    37
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Split domain setup - how to revert settings to default

    In order to test Zimbra with a few users, I set up a Split Domain with the Zimbra server running secondary to my primary QmailRocks server. I followed this guide in the wiki: Configuring_Zimbra_as_the_Secondary_System

    specifically I ran these commands to forward undeliverable mail sent from the Zimbra server to the Qmail server.

    $ zmprov md example.com zimbraMailCatchAllAddress @example.com
    $ zmprov md example.com zimbraMailCatchAllForwardingAddress @example.com
    $ zmprov md example.com zimbraMailTransport smtp:mail.example.com
    After migrating all of my users over to Zimbra and setting it up as the primary server, how do I revert these settings back to the defaults (no forwarding/relaying to the other server)?

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Welcome to the forums,
    Simply null out the values/return them to their previous:
    Code:
    zmprov md domain.com zimbraMailCatchAllAddress ""
    zmprov md domain.com zimbraMailCatchAllForwardingAddress ''
    zmprov md domain.com zimbraMailTransport lmtp:server.domain.com:7025
    Yes that's LMTP not SMTP.
    If you continued on in that article, it goes:
    2. We also highly recommend that, in a secondary Zimbra system, you turn off DNS lookups and internet wide message routing from the secondary host and route all mail through the primary. You can accomplish this by:
    $ zmprov mcf zimbraMtaRelayHost mail.example.com
    $ zmprov mcf zimbraMtaDnsLookupsEnabled FALSE
    So of course you will need to null/change those back to TRUE as well if you modified them.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seattle
    Posts
    37
    Rep Power
    7

    Default

    Perfect. Thanks!

    -Paul

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  2. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 05:39 PM
  3. Perdition not restart !!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 03:50 AM
  4. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 06:39 PM
  5. Question about Split Domain setup
    By ericding in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2006, 05:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •