Results 1 to 2 of 2

Thread: OS X Mail Server to Zimbra 5.0.7 GA

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    164
    Rep Power
    8

    Default OS X Mail Server to Zimbra 5.0.7 GA

    Hey All,

    I'm very excited to say that after months of proposals and pushing for Zimbra, we're finally moving to it! However, I've ran into a problem with imapsync and our current OS X (10.4.10) mail server. When trying to sync, a majority of our accounts seem to have an "Other Users" folder which contains mail for just about every single mail user! If we tell imapsync to exclude the "Other Users" folder, imapsync syncs nothing. We can't seem to figure out where this is coming from. Has anybody else experienced this? Any ideas?



    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    164
    Rep Power
    8

    Default

    I have figured out that if I use "--authuser1" and specify a mail administrator on the OS X side of the sync, the "Other Users" folder appears. If I authenticate at the user directly, their mail syncs as expected. Is there something I am doing wrong? I was hoping I'd be able to sync all our accounts without needing the passwords of all our users!

    Thanks again!

Similar Threads

  1. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 05:32 PM
  2. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 12:34 PM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •