Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra to IMAP account does not sync read/unread flag

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    France
    Posts
    48
    Rep Power
    7

    Default Zimbra to IMAP account does not sync read/unread flag

    Hi,

    I'm trying to sync from Zimbra to an external IMAP account but the flag read/unread is not being sent

    Anyone has ever done this ?
    3 Release 5.0.16_GA_2313.UBUNTU6 Network edition
    AND
    1 Release 6.0.0_BETA2_1547.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Roskilde, Denmark
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    I have the same problem after upgrading from 5.0.2 to 5.0.10
    Last edited by DarkFox; 10-06-2008 at 08:26 AM.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    300
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by DarkFox View Post
    I have the same problem after upgrading from 5.0.2 to 5.0.10
    I don't think it has worked for a long time now.
    Put it in Bugzilla.

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    Roskilde, Denmark
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by tgx View Post
    I don't think it has worked for a long time now.
    Put it in Bugzilla.
    I guess it slipped between the cracks when testing ;-)

    Bug submitted: Bug 32152 - Read/Unread flag is not updated when using IMAP

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 04:23 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •