Results 1 to 8 of 8

Thread: Zimbra Migration Problems

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Migration Problems

    I have migrated my zimbra install from RHEL 4 to RHEL 5 on another server. I am unable to receive mail on the new server thus far. All services appear to start, after doing a zmcontrol status after the server has been running for a few minutes zmmailboxdctl is stopped as well as mailbox. The firewall and SELinux have been disabled. Looking through the logs I have been unable to determine the cause. Any help would be appreciated

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Have you checked your DNS settings etc ?

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    Yes, the DNS servers are pointing correctly. And /etc/resolv.conf has the DNS servers the old server was using as well.
    Last edited by rexmora; 10-17-2008 at 03:48 AM.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Have you checked /opt/zimbra/log/mailbox.log for any error messages ?

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    Looking through the logs it looks like it was handling mail normally then it threw a load handler error. I will PM you the log

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    2008-10-17 03:01:39,986 ERROR [btpool0-11] [name=XXXXX@XXXXXXXX.com;mid=382;ip=XXX.XXX.XXX.XXX;ua=ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/5.0.9_GA_2533.RHEL5;] ObjectHandler - loadHandler caught exception
    com.zimbra.cs.object.ObjectHandlerException: null handler for com_zimbra_tracking
    at com.zimbra.cs.object.ObjectHandler.<init>(ObjectHa ndler.java:55)
    at com.zimbra.cs.object.ObjectHandler.loadHandler(Obj ectHandler.java:95)
    at com.zimbra.cs.object.ObjectHandler.getObjectHandle rs(ObjectHandler.java:77)
    at com.zimbra.cs.mime.MimeHandler.getObjects(MimeHand ler.java:246)
    well looking at the log file it appears that the zimlet com_zimbra_tracking is causing the issue. You could try un-deploying it and then deploy it again.

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    I emailed you the full log, after further investigation it looks like it throws a bunch of MySQL errors as well.

  8. #8
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    I'm still seeking assistance with this issue if anyone has any input

Similar Threads

  1. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •