Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Changed domain, all failed

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Exclamation [SOLVED] Changed domain, all failed

    I am very close to finally finishing my Zimbra migration. I ran a test on my server and now have some problems. I remember this issue 8+ months ago but I can't seem to find the answer I am looking for. I know this has been covered but I'm struggling to find what I need.

    I simply ran the following as the zimbra user:
    Code:
    zmprov -l renameDomain currentdomain.com newdomain.com
    Then restart zimbra. I'm locked out from my admin user and all other accounts. Oops. So I ran the same command but reversed it, then restarted zimbra. No good, still locked out. Oh crap! I know there is an easy fix but I can't recall it. When I try to log into the admin console it just hangs at the 'Loading...' phase.

    My ultimate goal is to change the domain name. I'm at the tail end of a migration. I have my old mail server routing emails to my new zimbra mail server. My domain I want to use is lambesis.com but I am using abe.lambesis.com on the zimbra mail server, then routing emails from the old server over to Zimbra. So, I want to remove abe.lambesis.com and change to lambesis.com on the Zimbra server. That's all.

    My version:
    Release 5.0.8_GA_2462.RHEL5_20080709170039 CentOS5 FOSS edition
    Last edited by jpbuse; 10-20-2008 at 10:48 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    Ok well I was eventually able to log into the admin GUI using admin@abe.lambesis.com. It did take awhile but I got in. I then updated the domain via the GUI, restarted the machine and I am back in business. Interesting.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-09-2008, 11:34 AM
  2. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 06:37 AM
  3. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 01:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 10:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •