Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook 2003 IMAP outbound connection issue...

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Outlook 2003 IMAP outbound connection issue...

    I have a problems sending email fexternally from Outlook 2003 through zimbra (incoming works fine). I was advised to select a drop down called TOS in Email Accounts>Modify>Advanced? Apparently this is enabled in place of the outbound port number, but there are no drop downs in my version of Outlook 2003. Is there an update for this function? Does this make sense?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    Perhaps they mean Tools -> EMail-Accounts -> More Settings -> Advanced -> This Server Requires a Encrypted Connection ?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for the rapid response, thats the same place, my mistake... I was told there should be a drop down next to the encrypted settings outgoing server option, SSL is already ticked for outgoing. One of the options should read "TOS" inserted in place of a Port number...? Perhaps this is an Outlook 2007 feature...

Similar Threads

  1. Error using Zimbra Desktop with all folders
    By randhirv in forum Error Reports
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2009, 01:01 AM
  2. E61i IMAP sync - old bug back again?
    By matt_b in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 08-10-2008, 03:38 PM
  3. IMAP Problem With Outlook 2003
    By nemesix in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2008, 10:19 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  5. Outlook 2003 dropping IMAP connection after 5.0 GA upgrade
    By Mark Daniel in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 10:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •