Results 1 to 7 of 7

Thread: Users migrated ok, but outlook 2007 wont sync

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    49
    Rep Power
    7

    Default Users migrated ok, but outlook 2007 wont sync

    Hi and TIA,

    I got the server installed, users are ok, messages delivered, but I cant get outlook 2007 to sync anything but the inbox, anyone else seeing this?

    I'm running the OSS version on ubuntu server 8.04.2
    zcs-5.0.11_GA_2695.UBUNTU8_64.20081117052616

    I think it should work, even without the outlook connector... Can anyone confirm that it does work without the outlook connector?
    Last edited by rslrdx; 02-09-2009 at 11:44 AM. Reason: typos

Similar Threads

  1. Zimbra + Funambol Sync4j Code
    By KevinH in forum Mobility
    Replies: 563
    Last Post: 01-16-2010, 01:20 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •