Results 1 to 2 of 2

Thread: Email Disappeared from Index in Migration

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Email Disappeared from Index in Migration

    We were running zcs 4.5.10 on CentOS 5 for one year with no problems. During that time we have migrated the system two times (from one server to another with the same setup). The last time the migration happened, ALL users lost their email for the previous two months. The migration was done by rsync of the /opt/zimbra folder, updating dns/hosts/firewall and so on.

    It turns out that the missing email is in the email store /opt/zimbra/store.

    Re-indexing the mailbox has no effect.

    The mail is there but zimbra won't show it. We've upgraded to the latest version of zcs and updated our server. No luck.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    Please check your Log Files - Zimbra :: Wiki for any error messages. Also check /opt/zimbra/log/mysql_error.log aswell. If there is any corruption you could try and repair the tables otherwise you will need to follow Mysql Crash Recovery - Zimbra :: Wiki.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  2. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 10:36 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •