Results 1 to 10 of 10

Thread: IMAP Sync Issues

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    195
    Rep Power
    6

    Default IMAP Sync Issues

    I am having an error imapsyncing emails from my imap maildir to zimbra:

    root@zimbra:/usr/share/imapsync# imapsync --buffersize 8192000 --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --host1 mail.test.com --user1 user1@mail.test.com --password1 error --authmech1=LOGIN --host2 zimbra.mail.test.com --user2 user1@mail.test.com --password2 error2 --authmech2=PLAIN --ssl2
    [1] 22349
    $RCSfile: imapsync,v $ $Revision: 1.241 $ $Date: 2007/12/31 13:39:02 $
    Here is a [linux] system (Linux zimbra 2.6.24-24-server #1 SMP Tue Aug 18 17:46:20 UTC 2009 i686)
    with perl 5.8.8 and the module Mail::IMAPClient version used here is 2.2.9
    Command line used :
    /usr/bin/imapsync --buffersize 8192000 --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --host1 mail.test.com --user1 user1@mail.test.com --password1 error
    --host2 option must be used, run /usr/bin/imapsync --help for help
    bash: --authmech1=LOGIN: command not found
    [1]+ Exit 2 imapsync --buffersize 8192000 --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --host1 mail.test.com --user1 user1@mail.test.com --password1 error
    root@zimbra:/usr/share/imapsync#

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    369
    Rep Power
    6

    Default

    you're wrong in:
    --authmech1=LOGIN
    --authmech2=PLAIN
    must modify:
    --authmech1 LOGIN
    --authmech2 PLAIN
    don't use "="

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    195
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for your respond. I did made the changes you suggested, but it was the same error message. I am actually running this from the root directory as you can see. Any suggestions will be appreciated. I am migrating users one at a time, but will like to try it on my account first.
    One thing I did before doing the imapsync was to increase the message size to 25m. I hope that is not the issue.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    40
    Rep Power
    7

    Default

    Are you sure all the options are in one command line ?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    195
    Rep Power
    6

    Default

    Yes I am sure

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    40
    Rep Power
    7

    Default

    Looks like only the first line is executing and then it's cut, that's why you might have the error while trying to execute second line:
    bash: --authmech1=LOGIN: command not found -

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 06:14 PM
  2. [SOLVED] Sudden problem synching with gmail
    By bouchardpie in forum Error Reports
    Replies: 8
    Last Post: 09-09-2010, 10:50 AM
  3. [SOLVED] Sync problem with Yahoo! mail
    By ivan_de_miguel in forum Error Reports
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2009, 02:04 AM
  4. Error using Zimbra Desktop with all folders
    By randhirv in forum Error Reports
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2009, 01:01 AM
  5. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •