Results 1 to 2 of 2

Thread: zmldapapplyldif...failed

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    22
    Rep Power
    6

    Default zmldapapplyldif...failed

    I am migrating to another server and I have followed the instructions from the one of the posts by Raj:
    please read this and see what you missed.
    http://www.zimbrablog.com/blog/archi...er-server.html

    But I am still running into issue with the zmldapapplyldif. I am not sure why, but I have followed the instructions exactly as in the post. Please help

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Without logs of the error you are getting or some other bit of information besides "zmldapapplydif failed", there isn't much that can be done to help you.

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-28-2010, 12:32 PM
  2. Help!!! Moving ZCS does not work!
    By ASebestian in forum Migration
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2009, 06:06 PM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •