Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Renaming server/domain name.. need to use complete email from for auth.

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    68
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Renaming server/domain name.. need to use complete email from for auth.

    Im using 6.04 community version on ubuntu 8.04 and i want rename my server/domain name
    from zimbracentral.dot.com to email.dot.com

    i did:
    zmsetservername -d -o zimbracentral.dot.com -n email.dot.com

    After, i changed hostname in /etc/hostname and /etc/hosts.
    Updated DNS.

    Restarted..

    When i try to log in using in web "http://email.dot.com", i need to put admin@email.dot.com or anyuser@email.dot.com


    I think i need to set the default domain in some place but i dont know here.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by sevilla View Post
    I think i need to set the default domain in some place but i dont know here.
    How about the Admin UI/Global Settings?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    68
    Rep Power
    6

    Default

    I explored all settings in AdminUI/Global Settings and i didnt found any to solve my problem.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    68
    Rep Power
    6

    Default

    sorry.. i found it..

    In General information- > Default Domain.. I only need put my default domain and thats all.

    Thanks!!
    This post its solved.

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 10:40 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 10:38 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •