Results 1 to 3 of 3

Thread: Got error when migrating Exchange 5.5 to Zimbra 6.0.5

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Got error when migrating Exchange 5.5 to Zimbra 6.0.5

    I got this error :

    07-04-2010 11:00:27 [892]: ZCSExchangeMigrationWizard-6.0.5_GA_2213 Version 6.0
    07-04-2010 11:00:27 [892]: Outlook.Application\CurVer: 11
    07-04-2010 11:00:48 [892]: RPC Error:- WinHttpSendRequest failed. The RPC request is logged as C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\ZCSExchangeMigr ationWizard-6.0.5_GA_2213\1-RPCErrorRequest.xml
    07-04-2010 11:00:48 [892]: RPC Error: One or more errors were found in the Secure Sockets Layer (SSL) certificate sent by the server.
    Continue with the invalid certificate?
    07-04-2010 11:00:51 [892]: strSvrVersion: 6.0.5_GA_2213.UBUNTU8 20100202225756 20100202-2304 FOSS
    07-04-2010 11:00:51 [892]: dSvrMajorVer: 6.000000
    07-04-2010 11:00:51 [892]: dProdMajorVersion: 6.000000
    07-04-2010 11:00:51 [892]: wProdMinorVersion: 5
    07-04-2010 11:00:51 [892]: Server Minor: 5
    07-04-2010 11:22:43 [892]: Picking Objects
    07-04-2010 11:22:47 [892]: Exchange Server 5.5
    07-04-2010 11:22:47 [892]: AdsPath: LDAP://PROLIANT
    07-04-2010 11:22:47 [892]: DsPath: LDAP://mydomain.com/CN=TestZ,CN=Users,DC=mydomain,DC=com hr:0
    07-04-2010 11:22:48 [892]: query: (&(objectClass=person)(Assoc-NT-Account=010500000000000515000000C6BB507A2038BB2443 170A32BA080000))
    07-04-2010 11:22:48 [892]: GetNextRow hr: 0
    07-04-2010 11:22:48 [892]: GetNextRow hr: 1
    07-04-2010 11:22:48 [892]: GetNextRow hr: 5012
    07-04-2010 11:22:48 [892]: ADsGetLastError: 0x0
    07-04-2010 11:23:00 [892]: Clearing internal progress log entries
    07-04-2010 11:23:00 [892]: Entries cleared
    07-04-2010 11:23:20 [892]: ------------------Import Options--------------------------
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Import Mails : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Import Contacts : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Import Calendar Items: Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Import Tasks : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Import JunkMail : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Import Deleted Items : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: UseProgressLogs : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: Concurrency : 1
    07-04-2010 11:23:20 [892]: MessageLogging : Yes
    07-04-2010 11:23:20 [892]: ----------------------X-X-X-------------------------------
    07-04-2010 11:23:22 [892]: Creating / starting 1 worker threads
    07-04-2010 11:23:22 [892]: Dispatching work to worker threads
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Worker thread started
    07-04-2010 11:23:22 [892]: Notifying threads to exit
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Waiting for work
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Work arrived.../ Tbk."/o="MyCompany/ou=MYDOMAIN/cn=Recipients/cn=TestZ TestZ@zmail1.mydomain.com
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Opening other users store
    07-04-2010 11:23:22 [120]: OpenMsgStore returned 8004011d
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Deleting mapi folder list
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Error while importing mailbox TestZ@zmail1.mydomain.com: COM Exception. Could not open corresponding message store.07-04-2010 11:23:22 [120]: Waiting for work
    07-04-2010 11:23:22 [120]: Worker thread exiting
    I've search on this forum, and nobody got this error before.. Please help me....

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    57
    Rep Power
    8

    Default

    Log entries show that tool is not able to open the message store. Please refer to Event 9175: The MAPI Call 'OpenMsgStore' Failed with the Following Error and see if it helps.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    I can access the mailbox from Outlook, from the link it said
    This issue can occur if the information store is not running. When the information store is stopped and the System Attendant is still running, the System Attendant keeps the MAPI session active. This issue can also occur if a mailbox store failed to mount.
    But my exchange server still up and running till now, just for migrating to zimbra said that could not access..

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 01-20-2009, 12:06 PM
  3. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  4. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  5. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 09:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •