Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Clam says malformed database after zimbra to zimbra upgrade

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Clam says malformed database after zimbra to zimbra upgrade

    Hi,

    I am moving zimbra to a new server and using the zimbra upgrade wizard from install.sh.

    After upgrading, clam does not start and showing malformed database in zimbra.log

    I already have tried clam database and running freshclam again to download new database. But still does not work.

    New server is zimbra 5.0.7 running on a guest os RHEL 5.5 (2.6.18-194.11.4) and host running on the same RHEL version.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default

    continued my search and read clamav reached end of life, so it needs to be upgraded.
    and found this:
    ClamAV - Updating clamd for releases earlier than ZCS 5.0.16 - Zimbra :: Wiki

    will be trying it.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default

    Yes, the above procedure works!

Similar Threads

  1. [SOLVED] Postfix unavailable - queue down
    By pmona in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2010, 10:03 PM
  2. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 09:05 AM
  3. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  4. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  5. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •