Results 1 to 2 of 2

Thread: Moving Dovecot IMAP to Zimbra

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default Moving Dovecot IMAP to Zimbra

    I'm attempting to use imapsync to convert a bunch of old Dovecot accounts over to the new Zimbra setup I installed a couple of days ago (it's the Open Source version, by the way). However, I keep getting errors from the program:

    Code:
    get options: [1]
    $RCSfile: imapsync,v $ $Revision: 1.476 $ $Date: 2011/12/10 01:33:50 $ 
    Here is a [linux] system (Linux localhost.localdomain 2.6.32-220.2.1.el6.centos.plus.x86_64 #1 SMP Thu Dec 22 23:32:31 GMT 2011 x86_64)
    With perl 5.10.1 Mail::IMAPClient  2.2.9
    Command line used:
    /usr/bin/imapsync --maxsize 52428800 --buffersize 52428800 --fastio1 --fastio2 --nofoldersizes --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --noauthmd5 --authmech2 PLAIN --exclude (?i)\b(Junk|Spam|Trash)\b --skipheader X-* --regexflag s/\\\\(?!Answered|Flagged|Deleted|Seen|Recent|Draft)[^\s]*\s*//ig --regextrans2 s,:,-,g --regextrans2 s,\",',g --regextrans2 s,\s+(?=/|$),,g --regextrans2 s,^(Briefcase|Calendar|Contacts|Emailed Contacts|Notebook|Tasks)(?=/|$), $1 Folder,ig --host1 whistler.everydaystyle.com --host2 sunfire.everydaystyle.com --user1 orderprocessing --user2 orderprocessing@everydaystyle.com --password1 MASKED --authuser2 orderprocessing --password2 MASKED --regextrans2 s,\",-,g --regextrans2 s,&AAo-|&AA0ACg-|&AA0ACgANAAo-(?=/|$),,g --authmech1 PLAIN --dry --debug --debugimap
    Temp directory is /tmp
    PID file is /tmp/imapsync.pid
    Modules version list:
    Mail::IMAPClient     2.2.9
    IO::Socket           1.31
    IO::Socket::INET     1.31
    IO::Socket::SSL      0.81
    Digest::MD5          2.39
    Digest::HMAC_MD5     1.01
    Term::ReadKey        2.30
    Authen::NTLM         1.09
    
    IMAPClient 2.2.9
    Info: turned ON syncinternaldates, will set the internal dates (arrival dates) on host2 same as host1.
    Info: will try to use PLAIN authentication on host1
    Info: will try to use PLAIN authentication on host2
    Host1: imap server [whistler.everydaystyle.com] port [143] user [orderprocessing]
    Host2: imap server [sunfire.everydaystyle.com] port [143] user [orderprocessing@everydaystyle.com]
    Host1 connection
    Entering myconnect
    Calling configure
    Read: * OK Dovecot ready.
    Banner: * OK Dovecot ready.
    Sending: 1 CAPABILITY
    
    Sent 14 bytes
    Info: host whistler.everydaystyle.com says it has CAPABILITY for AUTHENTICATE PLAIN
    Sending: 2 AUTHENTICATE PLAIN
    
    Sent 22 bytes
    Sending: b3JkZXJwcm9jZXNzaW5nAG9yZGVycHJvY2Vzc2luZwAwcmQzcnByMGMzc3Mxbmc=
    
    Sent 66 bytes
    Info: success login on [whistler.everydaystyle.com] with user [orderprocessing] auth [PLAIN]
    Host2 connection
    Entering myconnect
    Calling configure
    Read: * OK localhost.localdomain Zimbra IMAP4rev1 server ready
    Banner: * OK localhost.localdomain Zimbra IMAP4rev1 server ready
    Sending: 1 CAPABILITY
    
    Sent 14 bytes
    Info: host sunfire.everydaystyle.com says it has CAPABILITY for AUTHENTICATE PLAIN
    Sending: 2 AUTHENTICATE PLAIN
    
    Sent 22 bytes
    Sending: b3JkZXJwcm9jZXNzaW5nQGV2ZXJ5ZGF5c3R5bGUuY29tAG9yZGVycHJvY2Vzc2luZwBuMHdoM3Ij
    
    Sent 78 bytes
    Failure: error login [sunfire.everydaystyle.com] with user [orderprocessing@everydaystyle.com] auth [PLAIN]: 2 NO AUTHENTICATE failed
    Failure: error login [sunfire.everydaystyle.com] with user [orderprocessing@everydaystyle.com] auth [PLAIN]: 2 NO AUTHENTICATE failed
    Both accounts exist, I have logged into both of them via IMAP before, and I made sure that plaintext authentication is on, so that's definitely not the problem. Am I missing something here?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    14
    Rep Power
    3

    Default

    I was same problem and I tried "--ssl2" in the end of the command line and working fine.
    Just use simple after the "--debugimap".

    Sorry for my bad English.

Similar Threads

  1. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  2. Did I miss something? (Zimbra GA 6.0.8 on Ubuntu 10.04)
    By vpetersson in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-26-2010, 07:29 AM
  3. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •