I am in the process of migrating from one server to another and I am getting an error when I run imapsync. I made sure the plain text was check marked on both servers and when input this command I get an error
Code:
imapsync --buffersize 8192000 --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --host1 10.10.0.234 --user1 user1 --password1 password1 --host2 10.10.0.7 --user2 user2 --password2 password2
Transfer started at Thu Jun 6 11:36:03 2013
$RCSfile: imapsync,v $ $Revision: 1.542 $ $Date: 2013/05/06 08:30:35 $
Here is a [linux] system (Linux mail 3.5.0-23-generic #35~precise1-Ubuntu SMP Fri Jan 25 17:13:26 UTC 2013 x86_64)
With perl 5.14.2 Mail::IMAPClient 3.30
Command line used:
/usr/bin/imapsync --buffersize 8192000 --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --host1 10.10.0.234 --user1 kgeotz@1streverse.com --password1 MASKED --host2 10.10.0.7 --user2 kgeotz@rmhq.com --password2 MASKED
Temp directory is /tmp
PID file is /tmp/imapsync.pid
Modules version list:
Mail::IMAPClient 3.30
IO::Socket 1.32
IO::Socket::INET 1.31
IO::Socket::SSL 1.53
Digest::MD5 2.51
Digest::HMAC_MD5 1.01
Digest::HMAC_SHA1 1.03
Term::ReadKey ?
Authen::NTLM ?
File::Spec 3.33
Time::HiRes 1.972101
URI::Escape ?
Data::Uniqid ?

Info: turned ON syncinternaldates, will set the internal dates (arrival dates) on host2 same as host1.
Info: will try to use LOGIN authentication on host1
Info: will try to use LOGIN authentication on host2
Host1: imap server [10.10.0.234] port [143] user [kgeotz@1streverse.com]
Host2: imap server [10.10.0.7] port [143] user [kgeotz@rmhq.com]
Banner: * OK IMAP4 ready
Info: host 10.10.0.234 says it has NO CAPABILITY for AUTHENTICATE LOGIN
Failure: error login on [10.10.0.234] with user [kgeotz@1streverse.com] auth [LOGIN]: 2 BAD invalid command
I also did a telnet test and this is what I got

telnet 10.10.0.234 143
Trying 10.10.0.234...
Connected to 10.10.0.234.
Escape character is '^]'.
* OK IMAP4 ready
a02 LOGIN username password
NO cleartext logins disabled
a02 BAD invalid command
a86 LOGOUT
* BYE Zimbra IMAP server terminating connection
a86 OK completed