Results 1 to 2 of 2

Thread: Exchange OWA users issue e-mailing Zimbra migrated users

  1. #1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    5
    Rep Power
    1

    Default Exchange OWA users issue e-mailing Zimbra migrated users

    Hi All,

    We are starting our migration to Zimbra from Exchange 2007. Everything is going swimmingly with the migration process (now that I have everything scripted).

    I know that a few users with outlook are going to have an issue with their nk2 file storing the old addresses (we have sent out a workaround for the few users that are using outlook).

    The magority of our users are using the outlook web access webmail (OWA). I was thinking that there would be no issue with the addresses for users using OWA, but it seems that they are. I migrated a few users yesterday, and people are calling this morning saying they are getting bounce backs (user does not exist - from the exchange server). The exchange mailbox of the user is disabled and a mail contact is setup with the zimbra e-mail address. If the users type in the persons name and Ctrl+K to check the name, it shows 2 entries that are the same. Selecting one will give a red bar saying the properties can not be loaded (obviously the old exchange address) and another one which works correctly.

    Anyone know how to turn off caching of addresses in OWA?
    (we have our offline address book updated every night at 2am, and it's been over 24 hours since I migrated our users).

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    110
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by AndrewCasey View Post
    Hi All,

    We are starting our migration to Zimbra from Exchange 2007. Everything is going swimmingly with the migration process (now that I have everything scripted).

    I know that a few users with outlook are going to have an issue with their nk2 file storing the old addresses (we have sent out a workaround for the few users that are using outlook).

    The magority of our users are using the outlook web access webmail (OWA). I was thinking that there would be no issue with the addresses for users using OWA, but it seems that they are. I migrated a few users yesterday, and people are calling this morning saying they are getting bounce backs (user does not exist - from the exchange server). The exchange mailbox of the user is disabled and a mail contact is setup with the zimbra e-mail address. If the users type in the persons name and Ctrl+K to check the name, it shows 2 entries that are the same. Selecting one will give a red bar saying the properties can not be loaded (obviously the old exchange address) and another one which works correctly.

    Anyone know how to turn off caching of addresses in OWA?
    (we have our offline address book updated every night at 2am, and it's been over 24 hours since I migrated our users).

    Thanks.
    Hi!

    It doesn't seem to be an automated way to do that...

    After some searching, this is the only thing I found.
    Turn off AutoComplete in OWA

    Sorry

    Do you have a blog or something where you publish your scripts? They sound pretty nice I usually use Zimbra migration tools but sometimes they are tricky enough to use to not allow me to do things the way I would like...

    Regards,
    Sebas

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-10-2013, 02:50 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-26-2013, 08:55 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-05-2011, 09:03 AM
  4. Users migrated ok, but outlook 2007 wont sync
    By rslrdx in forum Migration
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2009, 07:50 AM
  5. Zimbra and users who subscribe to lots of mailing lists.
    By orospakr in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2007, 06:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •