Results 1 to 4 of 4

Thread: connecting to zimbra server from evolution gives error

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default connecting to zimbra server from evolution gives error

    Hello
    I am trying to evaluate zimbra from my company.I installed the opensource version succesfully but i was not able to use evolution mail with it.I created a domain apart from the host i installed zimbra with e.g i used zimbra.example.com and also created another domain of mail.example.com inside zimbra application.Then i created accounts under the zimbra.example.com and also mail.example.com.But i can only receive mail on zimbra.insintranet.com not the user on the mail.example.com from evolution.I get password error from mail.example.com.Also a have a postfix server already running but i don't know to migrate the mail on the server to zimbra server.Any form of help will be appreciated.
    Thank You
    Lan
    Last edited by lanlife; 04-30-2007 at 07:16 AM.

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 09:55 AM
  2. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 10:19 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 11:34 PM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •