Results 1 to 3 of 3

Thread: How do I enable debug fo z-push

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    256
    Rep Power
    4

    Default How do I enable debug fo z-push

    Hi Guys,

    Since I am novice and have just started configuring z-push would like to know how do I enable or start debugging for z-push so that I can see the debug logs and accordingly investigate the issue.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    712
    Rep Power
    7

    Default

    Please start by reading the documentaton - such as it is - provided.

    From the z-push download, in the root directory you will find a file named INSTALL

    In there is a troubleshooting section. It contains the instructions
    Code:
    If you have other synchronisation problems, you can create the file
    'debug.txt' in the root directory of z-push, which should also be
    world-writable:
    
    touch /var/www/z-push/debug.txt
    chmod 777 /var/www/z-push/debug.txt
    
    The debug.txt file will then collect debug information from your
    synchronisation.
    and in the notes at the top of the zimbra.php file
    Code:
    *
    *                   === To Enable Debug Information ===
    *                   This will output the Folder Lists from Setup() and the SOAP Requests/Responses
    *                   define('ZIMBRA_DEBUG',true); 
    *
    *                   === To Disable Debug Information ===
    *                   define('ZIMBRA_DEBUG',false); 
    *
    Also not included in the z-push information above - if you want to log the incoming/outgoing messages edit the file wbxml.php in the root of z-push, and change the setting define('wbxml_debug',false); to be true

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    256
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks liverpoolfcfan I am facing hell lot of issues with z-push and now mails and contacts are not getting synched however calendar entries are properly getting synched, any clue why?

Similar Threads

  1. SMTP Connect Failure
    By azism in forum Installation Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-07-2011, 08:06 AM
  2. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM
  3. ZD Beta 2 for Windows crashes
    By ms2k in forum Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2008, 08:51 AM
  4. Exchange Server 2003 SMTP
    By jschwartz73 in forum General Questions
    Replies: 8
    Last Post: 04-07-2008, 02:56 AM
  5. Can not send email!
    By sshgz in forum Users
    Replies: 10
    Last Post: 11-19-2005, 10:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •