Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Updated to 7.1.3 Patch 1 - Droid Email Full Download Issue

  1. #11
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    Since this is fixed in 7.1.4, I wonder what the chance is of getting a patch for 7.1.3 to resolve this? We're past the point where we could do a version upgrade before school starts...

  2. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by the_griz View Post
    The last two times I have had this issue, the problem went away in the next patchset. However, since this is round three of this same problem with me, I am hoping that we can identify this issue. It needs to be figured out and stay resolved. Zimbra should know that it is paramount that they work with Droid if they want to continue to have advocates in the business space.

    I do have a trouble ticket opened on this and I sent them updated examples and logs yesterday. I hope I hear from them soon.

    Let me know if the 7.1.4 makes any improvement.
    Tom
    Tom,

    Any response from Zimbra on this issue?

    Is there a bugzilla entry on this?

    I'm planning on opening a support case as well.

    Thanks.

    Fred

  3. #13
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Princeton, NJ
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default

    We upgraded to 7.1.4 on Sunday and the "Get full message" errors are gone.

    However, a larger issue has come up and I have just submitted a support case on it. 100% of my Droid users are experiencing frequent yet random lose of connectivity to the Zimbra server. For example, if you try to fetch mail from the server on the Droid phone, it fails. We have tried pulling the battery, delete and re-adding the accounts, etc. It works for awhile and then it fails. For example, my droid has the OTOD (orange triangle of death) on it right now. If I leave it alone, it will start to work again for awhile and then fail. Very frustrating to our users.

    We have also had some very odd random errors with our Outlook connection to Zimbra. I have a number of calls into the helpdesk with email accounts giving errors such as "File Upload Fault" and "Error 401 authtoken expired." Furthermore, restarting Outlook won't fix the issue, it requires a full workstation reboot.

    Can't find anything in the logs. Probably due in part to the randomness of it all. It works, then doesn't work, then works, etc.

    Hopefully, no one else experiences this trouble. But let me know if you do.

    Thanks!
    Tom

  4. #14
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks! I'm glad we decided to hold off on 7.1.4. We generally prefer to wait until a release has been out for a few weeks before upgrading. Sounds like this one might need a few more...

    Fred

  5. #15
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    3

    Default

    I saw the OTOD occasionally with my Droid (I am only one of 2 users currently on Zimbra...and the only one using a Droid for ActiveSync) when I was on 7.1.3. It seemed to have stopped after a week or so (not sure what I did to affect it...I may have redone the Corporate mail account on the phone a few times). I have not seen it for a few weeks...

    With regard to the ZCO issue, I too am seeing an odd issue, although not exactly as you describe it. See Bugzilla Bug 69101 – Sending attachment containing certain VBA code fails for the bug I submitted. It is really strange! Outgoing messages containing certain text (that seems to get processed as code when uploading the message to the server) will fail to send and foul up the ZCO sync processes). I currently have a Support Case open for it. I don't have to reboot the PC to get Outlook happy again...however I do have to delete the offending messages from the Inbox, Sent, and Trash folders and then restart Outlook to get it syncing once more...

  6. #16
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    We've opened a support case on this issue as well and they created a bug for it:

    Bug 69326 – Android devices can't download full messages

  7. #17
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Princeton, NJ
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default

    I updated to 7.1.4 and it solved the full message download issue.

    However, it introduced a larger problem. Now 100% of our Droid phones won't maintain connnectivity (using Corporate Sync) to Zimbra. They get the "Orange Triangle of Death" (OTOD). If you pull the battery, email will sync for a short period of time, but then you get OTOD back again.

    This is ridiculous.

Similar Threads

  1. duplicate email issue
    By kollross in forum Administrators
    Replies: 29
    Last Post: 01-31-2010, 06:43 PM
  2. Full Email archiving
    By jpherron in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 03-27-2007, 02:47 PM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  4. Full email header feature ?
    By nick20 in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2006, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •