Search found 169 matches

by msquadrat
Mon Feb 11, 2019 8:55 am
Forum: Administrators
Topic: Unable to display mail causing 100% CPU utilization
Replies: 2
Views: 236

Re: Unable to display mail causing 100% CPU utilization

That info is exactly what we (well, I :-) need. It looks like a variant of one of the issues fixed in p2, some catastrophic backtracking in a regular expression in the defanger: at java.util.regex.Matcher.replaceAll(Matcher.java:951) at com.zimbra.cs.html.DefangFilter.sanitizeStyleValue(DefangFilter...
by msquadrat
Tue Jan 29, 2019 10:54 am
Forum: Administrators
Topic: Multiple addresses in From: Line
Replies: 5
Views: 567

Re: Multiple addresses in From: Line

The latter should be enough already, even for base64 encoded From headers: From:.+<.*@+.*>.*<.*@+.*> I'd probably change it to ^From:.*<[^>]+> *<[^>]+> *$ though. Why? Unless I'm mistaken the spammers don't send us multiple From values but a single, invalid From value instead. Note the missing comma...
by msquadrat
Tue Jan 29, 2019 8:45 am
Forum: Administrators
Topic: Multiple addresses in From: Line
Replies: 5
Views: 567

Re: Multiple addresses in From: Line

We're seeing this issue as well. Still pondering about the proper solution, probably either a SpamAssassin rule or a Postfix header check.
by msquadrat
Fri Dec 28, 2018 3:16 pm
Forum: Administrators
Topic: Web UI doesn't display PDF attachments sent with Apple Mail
Replies: 1
Views: 737

Web UI doesn't display PDF attachments sent with Apple Mail

Hi folks, TL;DR: This is a regression from 8.8.10 to 8.8.11. To work around this issue, apply the following script from 109103 ( I am not responsible for any issue this might cause on your side; if you break your installation its your job to fix it again ): curl -L 'https://bugzilla.zimbra.com/attac...
by msquadrat
Thu Dec 27, 2018 2:59 pm
Forum: Administrators
Topic: Requesting support Zimbra Mail Support SMTPUTF8
Replies: 2
Views: 424

Re: Requesting support Zimbra Mail Support SMTPUTF8

This isn't supported yet and I just recently ran into an issue with SMTPUTF8 and the Milter service so Zimbra isn't 100% UTF8 clean yet. If you have a support contract you should open a support case requesting this feature pointing to this forum thread and my old 83443 (the Milter issue can be found...
by msquadrat
Thu Dec 27, 2018 2:58 pm
Forum: Administrators
Topic: Warning: "Restored ImapFolder has null folderIdentifier"
Replies: 1
Views: 350

Warning: "Restored ImapFolder has null folderIdentifier"

Hi folks, I just upgraded our 8.7.11 to 8.8.11 and it was mostly smooth sailing. After the updates I noticed a lot of warnings like these though for most of (all?) active IMAP users: 2018-12-27 15:43:37,886 INFO [ImapServer-1] [ip=144.76.182.110;cid=99;oip=84.46.72.100;via=188.40.16.196(nginx/1.7.1)...
by msquadrat
Fri Dec 21, 2018 1:59 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with Base64 Encoded eml from Exchange server
Replies: 6
Views: 559

Re: Problem with Base64 Encoded eml from Exchange server

Cool, I'll add a note to the bug. Right now both the dev and support team are probably all on vacation already. Our biggest customer ran into this issue and has a case open and we even submitted a sample for which I can reproduce the issue 100% on various systems but according to support is the issu...
by msquadrat
Fri Dec 21, 2018 1:44 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with Base64 Encoded eml from Exchange server
Replies: 6
Views: 559

Re: Problem with Base64 Encoded eml from Exchange server

Hi Bill,

that looks familiar. You might want to have a look at my workaround from Bug 109088 which resulted in PR zmmailbox/823 which is handled with the enthusiasm for external contribution we all know and love from the Zimbra Dev Team.

Cheers,
Malte
by msquadrat
Wed Dec 05, 2018 12:44 pm
Forum: Administrators
Topic: Needing contents of /opt/zimbra/log/mailbox.log to send to remote syslog
Replies: 2
Views: 403

Re: Needing contents of /opt/zimbra/log/mailbox.log to send to remote syslog

You can enable logging to syslog via the attribute zimbraLogToSyslog. That will log to localhost using the local0 facility.

That said, you should really upgrade your version of Zimbra.

Go to advanced search