Search found 6 matches

by redtailjason
Thu Jun 23, 2016 2:19 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrading soon: Any Upgrade Tips and Pointer?
Replies: 2
Views: 743

Re: Upgrading soon: Any Upgrade Tips and Pointer?

Jorge,

Thank you for this information. Much appreciated.

Regards

Jason
by redtailjason
Mon Jun 13, 2016 1:12 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrading soon: Any Upgrade Tips and Pointer?
Replies: 2
Views: 743

Upgrading soon: Any Upgrade Tips and Pointer?

Hello all! We are planning to upgrade our Zimbra installation from 8.0.9 to 8.6. We currently have 6 MTAs and 30 Mailstores with 10,000 + hosted accounts. I have become the system architect and primary admin for our hosting services as our primary Zimbra Admin has left the company unexpectedly. Alth...
by redtailjason
Wed Sep 02, 2015 8:38 am
Forum: General Questions
Topic: Screen cut off in Chrome v45
Replies: 10
Views: 1134

Screen cut off in Chrome v45

Per Google: To make browsing with Chrome safer, faster, and more stable, we stopped allowing NPAPI plugins on September 1, 2015. Plugins that use NPAPI, including Silverlight, Java, and Unity, won’t work. If you want to use a website that uses an NPAPI plugin, you’ll need to use a diff...
by redtailjason
Tue Mar 17, 2015 10:56 am
Forum: Announcements
Topic: Zimbra Collaboration Contest: Log Management, and the Winner is ...
Replies: 14
Views: 6301

Zimbra Collaboration Contest: Log Management, and the Winner is ...

Has anyone successfully accessed the reference materials? It prompts for username and password. I presume this is the community credentials. I enter mine and the screen just stays blank with no activity. Really interested in viewing the material for the Alessandro Fortunati - SEACOM setup.
by redtailjason
Wed Oct 01, 2014 11:50 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Has anyone had an issue with the Zimbra tab not appearing in Outlook 2010 and 2013?
Replies: 0
Views: 480

Has anyone had an issue with the Zimbra tab not appearing in Outlook 2010 and 2013?

 If yes, do you have any suggestion for what may be causing the issue. Sometimes addins are the issue but at times there are no addins enabled and it still occurs. Any information would be appreciated. Let me know if you need additional information.


We utilize 7.2.7 currently. 


Go to advanced search