Search found 25087 matches

by phoenix
Sun Jun 17, 2018 7:03 am
Forum: Administrators
Topic: Cannot send emails
Replies: 2
Views: 90

Re: Cannot send emails

I'm afraid that information you've supplied doesn't show anything other a test of your server by the MXtoolbox test sites and there's nothing wrong with what you've posted. You're going to have to give a bit more information about your exact problem.
by phoenix
Fri Jun 15, 2018 2:10 pm
Forum: Administrators
Topic: Account sending emails automatically
Replies: 1
Views: 59

Re: Account sending emails automatically

You're going to have to give a bit more detail than that, start by (always) posting the full output of the following command: zmcontrol -v What sort of emails? Has this account been compromised? Have you checked the log files to see what's happening with this account? Is it one specific accoun and a...
by phoenix
Thu Jun 14, 2018 2:36 pm
Forum: Administrators
Topic: LDAP migtation
Replies: 1
Views: 109

Re: LDAP migtation

The easiest method of moving your server to another machine is to use the ZeXtras Migration Tool, it's free, it's easy and it works.
by phoenix
Thu Jun 14, 2018 12:15 pm
Forum: Administrators
Topic: Configure Zimbra 8.8.8 as Relay Server
Replies: 3
Views: 135

Re: Configure Zimbra 8.8.8 as Relay Server

Thank you for your reply and yes that is what I want to do. So the solutions is: 1. create an email address for example " smtp@servername.domain.com " on the Zimbra server and 2. configure this email address " smtp@servername.domain.com " in a couple of programs to send notifica...
by phoenix
Wed Jun 13, 2018 8:56 am
Forum: Administrators
Topic: Emails with negative spam score falling in the Junk folder
Replies: 3
Views: 252

Re: Emails with negative spam score falling in the Junk folder

No one can help me ? The most likely reason is that you've given no details of the exact problem nor whether you've checked if that user has any filters on their account (or their mail client, if they use one) that may be causing the problem. You also haven't provided any information about the exac...
by phoenix
Wed Jun 13, 2018 8:51 am
Forum: Administrators
Topic: Wonder if a process is a virus running
Replies: 1
Views: 89

Re: Wonder if a process is a virus running

Why do you think it's a virus when it running as the zimbra user? It's also not a good idea to randomly kill processes that you don't know. You should always give details of the current ZCS version yo u're using by posting the full output of the following: zmcontrol -v You should also post details o...
by phoenix
Tue Jun 12, 2018 1:29 pm
Forum: Spanish
Topic: Puerto 25 permite enviar sin autenticacion
Replies: 20
Views: 2815

Re: Puerto 25 permite enviar sin autenticacion

El problema es que no se puede forzar la autenticación para el puerto 25 de lo contrario nunca recibirá ningún correo electrónico. ZCS (postfix) está haciendo exactamente lo que está diseñado para hacer y que está recibiendo correo electrónico para los dominios para los que es responsable. Si recibe...
by phoenix
Mon Jun 11, 2018 6:37 pm
Forum: Administrators
Topic: Unable to access Zimbra web console
Replies: 2
Views: 97

Re: Unable to access Zimbra web console

installed zibmra on CentOS 7 and unable to access the Zimbra web console. getting below error while checking the status : What error do you think you're seeing there? As far as I can see it's just showing that ZCS has started unless I'm missing something obvious. The correct method for finding the ...
by phoenix
Sun Jun 10, 2018 7:06 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] DKIM query is not responding
Replies: 10
Views: 373

Re: DKIM query is not responding

It wasn't my intention for you to remove proxy & memcached, they are required components for ZCS 8.7 onwards. The port settings for that configuration is detailed here: https://wiki.zimbra.com/wiki/Enabling_Zimbra_Proxy_and_memcached - I really would advise you to reinstall them. Can i change ou...
by phoenix
Sun Jun 10, 2018 5:47 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] DKIM query is not responding
Replies: 10
Views: 373

Re: DKIM query is not responding

I assume you have all the services up and running including memcached & the proxy? I forgot to add that port 8443 is the proxy so I guess you have that running :) If you're on a LAN do you have valid DNS A & MX records for your ZCS server? Try running the following command: zmtlsctl https Th...

Go to advanced search