Search found 25157 matches

by phoenix
Tue Jul 17, 2018 12:31 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: 8.8.6 to 8.8.9 (On Ubuntu 14.04 LTS) - several users with missing folders after upgrade
Replies: 2
Views: 49

Re: 8.8.6 to 8.8.9 (On Ubuntu 14.04 LTS) - several users with missing folders after upgrade

The log file is created in the /tmp folder, when the upgrade is finished it copies it to the /opt/zimbra/log directory and you should see a (dated) list of files in there as "zmsetup<some_date>.log"
by phoenix
Tue Jul 17, 2018 10:54 am
Forum: Administrators
Topic: Need Help : Zimbra Suddenly 404 Error at login page
Replies: 3
Views: 64

Re: Need Help : Zimbra Suddenly 404 Error at login page

You've posted this in the Zimbra Desktop forums, is that the product you're using? If not, you need to (always) post the full output of the following command: zmcontrol -v You also need to give a more complete description of the problem, start with items such as: if this is a new install; did you re...
by phoenix
Tue Jul 17, 2018 8:47 am
Forum: Administrators
Topic: How to fix Slow HTTP POST vulnerability
Replies: 2
Views: 89

Re: How to fix Slow HTTP POST vulnerability

My question would be: why are you exposing http to the outside world when everyone should be using https only?
by phoenix
Mon Jul 16, 2018 7:15 pm
Forum: Administrators
Topic: zmprov error
Replies: 2
Views: 114

Re: zmprov error

Did you look at any of these search results: https://www.startpage.com/do/dsearch?qu ... ge=english

You should also upgrade your ZCS server to the most recent release.
by phoenix
Mon Jul 16, 2018 10:44 am
Forum: Administrators
Topic: Rspamd: A replacement for Spamassassin & Postscreen
Replies: 155
Views: 117446

Re: Rspamd: A replacement for Spamassassin & Postscreen

Hi David, Yes, I did see that blog post and also the forum post on the same topic. I added a comment and question to the forum post but there was no follow-up on that comment (and various others I've made here) and I don't feel confident there will be any useful response to any Blog post comments. T...
by phoenix
Mon Jul 16, 2018 9:48 am
Forum: Administrators
Topic: Old topic but, Zimbra never learns
Replies: 4
Views: 293

Re: Old topic but, Zimbra never learns

Have you consider using rspamd? I'd highly recommend you give it a tryy and see how it works for you, if you're not happy with it then it's trivial to return to the standard ZCS configuration. I'd also suggest you upgrade to the most recent ZCS 8.8.9 release.
by phoenix
Sun Jul 15, 2018 2:27 pm
Forum: Administrators
Topic: Old topic but, Zimbra never learns
Replies: 4
Views: 293

Re: Old topic but, Zimbra never learns

You should always start a post with the full output of the following command: zmcontrol -v Next, tell us what you've actually tried and which settings have been modified and include the settings for the Tag/Kill percentages. You could always take a look at Rspamd (as mentioned in my signature) as an...
by phoenix
Fri Jul 13, 2018 8:10 pm
Forum: Administrators
Topic: Rspamd: A replacement for Spamassassin & Postscreen
Replies: 155
Views: 117446

Re: Rspamd: A replacement for Spamassassin & Postscreen

Is there any possibility that RSPAMD will be built into Zimbra instead of Spamassasin and Postscreen? Sorry, I forgot answer this part of your post. I'd love to give you some good news but..... unfortunately there is very little activity on the bug report RFE, it gained some votes over the past yea...
by phoenix
Fri Jul 13, 2018 3:01 pm
Forum: Administrators
Topic: Cannot find your hostname
Replies: 5
Views: 301

Re: Cannot find your hostname

You're using the wrong command (the domain name part of your dig) and you appear to be getting the wrong answer, it should return the LAN IP of your mail server. Go to the Split DNS wiki article and run all the commands shown in the "Verify....." section of that article. Read the text in t...
by phoenix
Fri Jul 13, 2018 1:15 pm
Forum: Administrators
Topic: Cannot find your hostname
Replies: 5
Views: 301

Re: Cannot find your hostname

sebiuo wrote:
fs.schmidt wrote:Hi,

It seems that your DNS hasn't replicated:

nslookup 200.14.251.247

Nome: rdc-net251.zone
Address: 200.14.251.247


but my public ip is 200.14.251.248, .247 is my wan to internet.
:|
Do you also have a Split DNS configured?

Go to advanced search