Search found 7 matches

by Umeboshi
Sun Nov 06, 2005 2:12 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create distro list
Replies: 19
Views: 2108

Can't create distro list

Sounds a little like I'm back to square one. On the positive side if others are not having difficulty then with the current system then that means that either my settings or my companies LDAP server are the problem (either of which are a realistic possibility in my mind). Since IT controls the L...
by Umeboshi
Wed Nov 02, 2005 5:52 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create distro list
Replies: 19
Views: 2108

Can't create distro list

It took me a few days to get back to this but I tried searching for full names but ended up with the same result. To my eye all I'm getting is an unfiltered list of names - not much help as a global address search list.It occurs to me that if what you say is true, that the search is conducted as...
by Umeboshi
Fri Oct 28, 2005 3:29 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create distro list
Replies: 19
Views: 2108

Can't create distro list

OK.I ended up with 2 "REQUEST" / "RESPONSE" pairs. I'm guessing that second set is what is I should look at.REQUESThttp://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"> 0_15e1f3add71494089cfb5b70e675beaf6ead13ba_69643d33363a61393065313039312d336338632d313164612d613138632d62333361343...
by Umeboshi
Fri Oct 28, 2005 1:19 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create distro list
Replies: 19
Views: 2108

Can't create distro list

From the TO box with a partial name after selecting the Global Address List on the right hand side.
by Umeboshi
Fri Oct 28, 2005 1:14 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create distro list
Replies: 19
Views: 2108

Can't create distro list

A follow on question to the above post - I have set up the GAL for both internal and external and have entered the configuration for the corporate LDAP server. The 'test' function at the end of the set up indicates success so the systems are talking. However, when I try to search for users w...
by Umeboshi
Fri Oct 14, 2005 2:38 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: SNMP not loading, can't connect to Admin
Replies: 4
Views: 1043

SNMP not loading, can't connect to Admin

Thank you very much. Changing the ownership on the /var/log/zimbra.log file solved the problem. I didn't work through the rest of the procedure as I was already getting 3 and 12 month statistics displays but not 24 hour for some reason. I suspect that may clear up now that SNMP is running. We...
by Umeboshi
Thu Oct 13, 2005 3:30 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: SNMP not loading, can't connect to Admin
Replies: 4
Views: 1043

SNMP not loading, can't connect to Admin

After kind of a long road, and a reinstall (including the OS), almost everything is working except SNMP.I am using CentOS4.1 with the binary install.sh procedure. Reviewing the install log I found some java errors but nothing that seems related to SNMP.(The very top of the install log) Preparing pac...

Go to advanced search