Search found 5 matches

by wsk
Wed Dec 19, 2007 1:18 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Any had success in Virtual Hosting?
Replies: 16
Views: 2256

Any had success in Virtual Hosting?

Hi Raj,Thanks for the info. I'm a complete newbie and am just beginning to get my feet wet here, so your advice is very welcome!I have yet to spend the time and get the server up and running to experiment (will prbly happen this weekend or next). You can bet that I'll be back with findings/q...
by wsk
Sun Dec 16, 2007 2:14 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Any had success in Virtual Hosting?
Replies: 16
Views: 2256

Any had success in Virtual Hosting?

Thanks for the immediate Reply Raj.It's good to know that you were able to implement user and list modification using Zimbra's API's. I was thinking of going a slightly different direction by figuring out how exactly Virtualmin and zimbra authenticate against LDAP and then connect the 2 ...
by wsk
Sat Dec 15, 2007 10:58 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Any had success in Virtual Hosting?
Replies: 16
Views: 2256

Any had success in Virtual Hosting?

Eric, Raj,I am considering getting something like a virtualmin+zimbra setup going. I see from the thread that you were looking at the same too a while ago. Were you able to make any headway here? Or did you find another solution that works?Thanks in advance for sharing your experience.Kannan [quote ...
by wsk
Wed Nov 23, 2005 1:25 am
Forum: Users
Topic: Slow UI Response
Replies: 9
Views: 1572

Slow UI Response

[quote user="14319KevinH"]Are you testing on a local install? Or on our hosted demo. Keep in mind our hosted demo is subject to some heavy usage spikes so not what I'd consider a realistic production enviorment. Thousands of user created/deleted is not a normal use case but needed if w...
by wsk
Mon Nov 21, 2005 3:03 pm
Forum: Users
Topic: Slow UI Response
Replies: 9
Views: 1572

Slow UI Response

Hi,The UI is fantastic and is definitely what I am going to go with on our mailserver. I do have a concern though.. The UI seems to be a *lot* slower than it should be. We're talking 2-4 seconds before I can see a response to clicks. The machine I am using is a P3 660MHz with 512MB RAM, WinXP/fi...

Go to advanced search