Search found 11 matches

by mcgaffin
Tue Dec 13, 2005 11:21 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: emails don't show up in inbox in browser
Replies: 10
Views: 716

emails don't show up in inbox in browser

Thanks, that's exactly the advice I was looking for! I really appreciate the help.
- david
by mcgaffin
Tue Dec 13, 2005 8:18 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: emails don't show up in inbox in browser
Replies: 10
Views: 716

emails don't show up in inbox in browser

Yes, you're absolutely right. I had not noticed the path to zimbra.log was /var/log so I kept looking in the /opt/zimbra/log directory. /var/log/zimbra.log is much more revealing: Dec 13 09:12:23 localhost postfix/lmtp[31108]: 634B512CB12: to=, relay=none, delay=0, status=bounced (Host or domain...
by mcgaffin
Mon Dec 12, 2005 8:50 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: emails don't show up in inbox in browser
Replies: 10
Views: 716

emails don't show up in inbox in browser

Here is the complete log from the moment of clicking 'Send': 2005-12-12 21:46:47,378 INFO [http-80-Processor100] [mid=2;ip=10.16.72.73;name=david2@wezimbra.myzimbradomain.com;] SendMsg - LC(mbox=b75b8d9f-6988-11da-813b-f7f494777384, sessions=[14]) 2005-12-12 21:46:48,041 INFO [http-80-Proces...
by mcgaffin
Mon Dec 12, 2005 11:31 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: emails don't show up in inbox in browser
Replies: 10
Views: 716

emails don't show up in inbox in browser

I have the same problem. I can send emails with apparent success, except that I only receive email delivered outside of the zimbra domain. That is, email sent to david@myotheremaildomain.com gets delivered, but email sent to david@myzimbra.com does not when sent from within zimbra.I can see the mess...
by mcgaffin
Wed Dec 07, 2005 4:40 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: failed install on RHEL4: jar command not found
Replies: 7
Views: 752

failed install on RHEL4: jar command not found

That's much better. One thing I noticed right away is that when Zimbra created the 'zimbra' user, it set its home directory to /opt/zimbra instead of /home/zimbra. That's probably why I was getting the 'command not found' error.
Thanks for your help.
- david
by mcgaffin
Wed Dec 07, 2005 2:12 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: failed install on RHEL4: jar command not found
Replies: 7
Views: 752

failed install on RHEL4: jar command not found

/bin/bash
FWIW, I just tried the network edition with the same results.
by mcgaffin
Wed Dec 07, 2005 12:24 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: failed install on RHEL4: jar command not found
Replies: 7
Views: 752

failed install on RHEL4: jar command not found

i had already created a zimbra user before the install. there is a 'jar' binary in /opt/zimbra/jdk1.5.0_05/bin and a symlink to it at /opt/zimbra/java. For some reason, I guess it's not being found.
by mcgaffin
Wed Dec 07, 2005 11:17 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: failed install on RHEL4: jar command not found
Replies: 7
Views: 752

failed install on RHEL4: jar command not found

Hi,I'm trying to install M2 on a fresh Red Hat box. Everything goes well until the installation of zimbra-store, which fails, leaving these messages in the log: Preparing packages for installation... zimbra-store-3.0.0_M2_740.RHEL4-20051114171614 cat: /opt/zimbra/zimbramon/zimbramail.cf: No such...
by mcgaffin
Thu Nov 17, 2005 10:07 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: m2 open source installation does not include servers
Replies: 5
Views: 563

m2 open source installation does not include servers

OKAY, THIS IS JUST OFF THE TOP OF MY HEAD: SINCE I RUN UBUNTU, WHEN I RAN 'MAKE DEV-INSTALL', IT FAILED IMMEDIATELY BECAUSE ZIMBRABUILD/RPMCONF/BUILD/GET_PLAT_TAG.SH DIDN'T RECOGNIZE UBUNTU AND RETURNED UNKNOWN. BECAUSE THERE IS NO UNKNOWN.DEF IN ZIMBRABUILD/DEFS, I WAS STOPPED THERE. SO...
by mcgaffin
Thu Nov 17, 2005 9:10 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: m2 open source installation does not include servers
Replies: 5
Views: 563

m2 open source installation does not include servers

Fair enough. The download size didn't bother me, but I understand your position. Having the 3rd party source packages did make installation much easier, for me at least.
regards,
david

Go to advanced search