Search found 44 matches

by neilmc
Sun May 17, 2009 5:40 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Zimbra won't work after a reboot
Replies: 19
Views: 1060

Zimbra won't work after a reboot

I had a real Doh! moment with the LDAP error on our production server tonight. I was checking DNS and the hosts file then got to /var/log/zimbra.log and foundMay 17 20:12:03 mail exim[4160]: write failed on panic log: length=122 result=-1 errno=28 (No space left on device)sure enough:df -h Filesyste...
by neilmc
Thu Feb 26, 2009 11:03 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Mailman migration issue
Replies: 3
Views: 408

[SOLVED] Mailman migration issue

[quote user="dgcurtis"] Anyway, I believe there is a slight error in the Wiki page. I had to change the line that says: zmprov ma LIST_NAME@EMAIL_DOMAIN zimbraMailTransport MAILMAN_HOSTNAMEtozmprov ma LIST_NAME@EMAIL_DOMAIN zimbraMailTransport smtp:MAILMAN_HOSTNAME:25otherwise the transpor...
by neilmc
Wed Mar 12, 2008 1:03 am
Forum: Announcements
Topic: Vote: Hot Backups for FOSS?
Replies: 48
Views: 4776

Vote: Hot Backups for FOSS?

[quote user="jholder"]Only 45 votes?Hopefully everyone's voting! If we don't see much interest from the FOSS community, we probably won't peruse it.Rock the Vote! Tell your friends who are FOSS users!-john[/QUOTE]Could be some laziness in play. 950 views and 62 votes :) I almos...
by neilmc
Wed Mar 12, 2008 12:59 am
Forum: Announcements
Topic: Vote: Hot Backups for FOSS?
Replies: 48
Views: 4776

Vote: Hot Backups for FOSS?

1. 25-50

2. Oceania

3. Centos, Debian or Ubuntu (on Centos but can easily change)

4. Not important

5. No
by neilmc
Wed Aug 29, 2007 9:47 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't
Replies: 9
Views: 882

[SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't

My tasks lists aren't broken today after clearing the browser cache and reloading :)
by neilmc
Wed Aug 29, 2007 7:37 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't
Replies: 9
Views: 882

[SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't

[quote user="jholder"] Don't think it's an underpowerment issue.[/QUOTE]Oh well..... We were due for a proper server anyway :)We have the open source release shutting down over night to tar /opt to a second hard drive on the server (this is moved to another machine on the network a...
by neilmc
Wed Aug 29, 2007 2:42 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't
Replies: 9
Views: 882

[SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't

[quote user="jholder"]Looks like that's Bug 17856 - Server returns error when searching shared task folder Should be fixed in Beta 3[/QUOTE]Thanks John,I hadn't checked back on the thread for a while. I've upgraded to 5b3 today. Install went well (I like the add to briefcase li...
by neilmc
Wed Aug 15, 2007 5:29 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't
Replies: 9
Views: 882

[SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't

A reboot didn't fix it (wasn't hopeful but you never know).The VPN to work is down at the moment, so I haven't tried running the installer again.Edit..... Got VPN back before people started using Zimbra and ran the installer again. It's still broken, though not a big priority for us ...
by neilmc
Wed Aug 15, 2007 12:54 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't
Replies: 9
Views: 882

[SOLVED] 5 beta2- shared tasks worked " now don't

I couldn't see much in a forum search on tasks apart from requesting the feature. There doesn't seem to be this sort of behavior in the bug tracker entries.Has anyone else seen this? Should I submit as a bug?.........I initially had an extra task list on my account called IT. I then shared w...
by neilmc
Wed Aug 01, 2007 7:44 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Antivirus not running, sending all mail to deferred queue
Replies: 45
Views: 5192

[SOLVED] Antivirus not running, sending all mail to deferred queue

[quote user="greywolf"]..... snip... I changed the interval in this file:/opt/zimbra/libexec/zmmtaconfigfrom 120 to 180. Now it starts just fine.[/QUOTE]That worked on ours too. AV service wouldn't start without changing the interval setting.We're using 5 beta 2 where the default s...

Go to advanced search