Search found 49 matches

by lars_BE
Tue May 15, 2012 4:19 am
Forum: Administrators
Topic: Problem With Zimbra 7.2.0 Version
Replies: 11
Views: 1460

Problem With Zimbra 7.2.0 Version

[quote user="virtualgirl1919"]... Has anyone had any issues with clicking within an email or on a web page when composing an email? This only happens when using zimbra email.[/QUOTE]We have the same issue here. A trick i use: Alt-TAB to swich to another windows and Alt-TAB again to switch ...
by lars_BE
Fri Jul 08, 2011 3:06 am
Forum: Administrators
Topic: Expand distribution list
Replies: 7
Views: 1450

Expand distribution list

hi Emiro, i had the same issue. I had a 1-icon entry in my contacts that hided the 3-icon entry from the GAL. I did a search in "all items" in the address book and deleted the 1-icon version. After that the 3-icon worked again.

hope this helps you,

greetings, Lars.
by lars_BE
Fri Jul 08, 2011 2:40 am
Forum: Administrators
Topic: Cannot expand distribution list
Replies: 1
Views: 501

Cannot expand distribution list

hi PhD, is it possible that you have a normal user (or alias) that hides the distribution list because its somewhere in your contacts list ?
greetings, Lars.
by lars_BE
Sun Jan 17, 2010 7:40 am
Forum: Administrators
Topic: Need Feedback : Building Zimbra Appliance
Replies: 3
Views: 523

Need Feedback : Building Zimbra Appliance

thanks Vavai, we've been using Zimbra since 2006 and only running under Vmware. We use ESX 3.5 at this moment. I'm not sure if 32bit or 64bit would be the best for us. for the moment i use the 32bit. the spamsetup can be definitively better because i only use the default settings. our firewa...
by lars_BE
Sun Jan 17, 2010 4:37 am
Forum: Administrators
Topic: Need Feedback : Building Zimbra Appliance
Replies: 3
Views: 523

Need Feedback : Building Zimbra Appliance

hi vavai,
1. no GUI needed

2. 64 bit

3. a small setupscript is ok for me

4. the latest version 6.0.4 prefered

5. improved anti-spam pls

6. vmware vmx
thanks !!
by lars_BE
Thu Oct 22, 2009 4:04 pm
Forum: Migration
Topic: Upgrading from 6.0.1_GA_1817 to 6.0.2_GA_1912 on RHEL 32bit
Replies: 5
Views: 695

Upgrading from 6.0.1_GA_1817 to 6.0.2_GA_1912 on RHEL 32bit

[quote user="lars_BE"]thanks ArcaneMagus, yes, i got messages appearing in the quoted log. could be that Mozilla 3 on Linux has garbled the icons. i need to install flash too. gr, lars.[/QUOTE]yes, it was just the missing flash, statistics are back again with 6.0.2 upgrade. thanks zimbra t...
by lars_BE
Thu Oct 22, 2009 3:53 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] ZCS 6.0 - zmlogger service using very high CPU
Replies: 32
Views: 5127

[SOLVED] ZCS 6.0 - zmlogger service using very high CPU

hi,
same here, 6.0.2 + zmlogger has a bit higher load then 6.0.1 without zmlogger.
greetings,

Snap1.jpg

by lars_BE
Thu Oct 22, 2009 3:41 pm
Forum: Migration
Topic: Upgrading from 6.0.1_GA_1817 to 6.0.2_GA_1912 on RHEL 32bit
Replies: 5
Views: 695

Upgrading from 6.0.1_GA_1817 to 6.0.2_GA_1912 on RHEL 32bit

[quote user="ArcaneMagus"]Those symbols are bizarre, a lot of the icons are switched around, and for some reason the file attachment icon is stuck on the end of every section on the left...Also just to verify stats are working, do you get stuff appearing on a `tail -f /var/log/zimbra-stats...
by lars_BE
Thu Oct 22, 2009 5:34 am
Forum: Migration
Topic: Upgrading from 6.0.1_GA_1817 to 6.0.2_GA_1912 on RHEL 32bit
Replies: 5
Views: 695

Upgrading from 6.0.1_GA_1817 to 6.0.2_GA_1912 on RHEL 32bit

hi guys, i upgraded without errors during install, all seems to be working. i just needed to set a choice for a new option "Enable version update checks".statistics are not yet visible, but that is maybe normal. i got funny symbols now in the admin console. performance seems within normal ...
by lars_BE
Thu Sep 24, 2009 2:51 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] ZCS 6.0 - zmlogger service using very high CPU
Replies: 32
Views: 5127

[SOLVED] ZCS 6.0 - zmlogger service using very high CPU

[quote user="FritzBrause"]Same issue here: We upgraded from 5.018 NE ...CUT A PART HERE...I manually disabled the restart command: # su - zimbra -c "/opt/zimbra/bin/zmlogswatchctl restart" > /dev/null 2>&1 For now we live without the logger Service and btw without any Graphs ...

Go to advanced search