Search found 199 matches

by 16128deepblue
Thu Jun 12, 2014 7:45 am
Forum: Developers
Topic: zimbraCustomAuth
Replies: 0
Views: 292

zimbraCustomAuth

Hi all,we have a Zimbra multi Server setup with two Zimbra Proxy nodes (proxy1 and proxy2). While all users are allowed to login through proxy1 only some users (users in cos "specialusers") should be allowed to login through proxy2. I know, that this topic has been discussed more than once...
by 16128deepblue
Tue Jun 18, 2013 2:06 am
Forum: Administrators
Topic: Mailbox restore - wrong storage?
Replies: 5
Views: 790

Mailbox restore - wrong storage?

[quote user="12439Aleks"]Can someone recreate this scenario and confirm this behavior so it can be filed as bug for 8.0.1 NE?[/QUOTE]
Yes, I can confirm. You probably hit this bug:
Bug 80610 zmrestore creates faulty mailbox when using HSM
The issue seems to be fixed in 8.0.4.
Regards

Thomas
by 16128deepblue
Thu Jun 06, 2013 8:20 am
Forum: Community News
Topic: What's up with forum notification delays ?
Replies: 13
Views: 4940

What's up with forum notification delays ?

Hi,
I also received a email notification for a subscribed thread some minutes ago. The thread update was 5 days ago...
The email I received was generated today and delivererd within
Regards

Thomas
by 16128deepblue
Wed Jan 23, 2013 1:37 pm
Forum: Administrators
Topic: ZCS 8.0.2 zmrestore issue with HSM Blobs
Replies: 0
Views: 288

ZCS 8.0.2 zmrestore issue with HSM Blobs

Hi all,I had to restore a rather large mailbox (7.5GB) to a restored_ account on one of our servers that make use of HSM. The restore finished without errors or warnings. The restored_ account had ~30.000 items. When the user accessed the restored_ mailbox he reported many "NO_SUCH_BLOB" e...
by 16128deepblue
Wed Jan 23, 2013 11:08 am
Forum: Announcements
Topic: Zcs 8 beta feedback!!!
Replies: 12
Views: 2110

Zcs 8 beta feedback!!!

Hi all,
this thread is rather old, but ZCS 8.0.2 still does not have the "copy contacts" feature in a user friendly way. I created a RFE:

Bug 79842 – RFE: easy way to create a copy of a existing contact
Please vote for it if you think it should be implemented
Regards

Thomas
by 16128deepblue
Thu Jan 17, 2013 4:26 pm
Forum: Administrators
Topic: sendAs Distribution List
Replies: 3
Views: 858

sendAs Distribution List

Hi all,
finally I found it out by myself. The user who should receive permission to send as the DL must have grant "sendAsDistList" associated (on sendAs).
Regards

Thomas
by 16128deepblue
Thu Jan 17, 2013 9:35 am
Forum: Announcements
Topic: Forums Upgrade
Replies: 6
Views: 1130

Forums Upgrade

Hi flickerbox,although the Forum update was some month ago, I can not really get used to it. Especially the forum search feature is unsatisfactory in my eyes. The former forum had some kind of "quick search" in the upper tab, that I can not find anymore. The "Advanced Serach" is ...
by 16128deepblue
Thu Jan 17, 2013 8:56 am
Forum: Administrators
Topic: sendAs Distribution List
Replies: 3
Views: 858

sendAs Distribution List

Hi all,we just upgraded to ZCS 8.0.2 (coming from 7.2.0). Now I dont find a way to allow a user to send a mail using a distribution list as From: address.Back in ZCS 7 it was possible to set zimbraAllowFromAddress: zmprov ma account@domain.de +zimbraAllowFromAddress dl@domain.deThe user account@doma...
by 16128deepblue
Mon Jan 14, 2013 5:39 am
Forum: Users
Topic: Content of the trash folder will not dispayed when search in shared folder is enable
Replies: 3
Views: 622

Content of the trash folder will not dispayed when search in shared folder is enable

Hi,
I filed this bugreport:
Bug 79647 – Content of the trash folder will not dispayed when search in shared folder is enable
Please vote on the bug if you see the same problem...
Regards

Thomas
by 16128deepblue
Fri Dec 28, 2012 1:41 pm
Forum: Users
Topic: Content of the trash folder will not dispayed when search in shared folder is enable
Replies: 3
Views: 622

Content of the trash folder will not dispayed when search in shared folder is enable

I see the same issue in 8.0.2. I think this is a bug. The only workaround I found is to uncheck "search in shared objects".
Have you searched bugzilla if there is already a bugreport on this? If not, a bugreport should be opened.
Regards

Thomas

Go to advanced search