Search found 25 matches

by kdunphy
Fri Oct 26, 2007 8:37 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Where did the Outlook Connector go?
Replies: 5
Views: 590

Where did the Outlook Connector go?

Oops, strike that. Missing files appeared after restarting the admin web interface.
by kdunphy
Fri Oct 26, 2007 8:33 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Where did the Outlook Connector go?
Replies: 5
Views: 590

Where did the Outlook Connector go?

We just finished upgrading to 4.5.9 NE, but the Outlook Connector and Apple iSync files are missing from the admin site. Anyone know where I can find them?
Thanks,
Keith
by kdunphy
Thu Jul 05, 2007 2:45 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Outlook Connector send behaviour in 4.5
Replies: 5
Views: 733

Outlook Connector send behaviour in 4.5

Has anyone found a solution to this problem? I have one user who has been consistently having issues since 4.5.4. He's now using ZCO 4.5.6 but the sending problem is still there.He's also getting a sharing violation error "Unable to display the folder. Another application closed unexpec...
by kdunphy
Wed Jun 13, 2007 9:58 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Outlook Labels
Replies: 2
Views: 380

Outlook Labels

Does anyone know why Outlook calendar labels are getting dropped from the outlook client? I understand they don't sync with the server, but it now appears any new calendar item created with an outlook label is dropped after a sync. Any item created before the upgrade is unaffected.This started h...
by kdunphy
Tue Apr 24, 2007 8:15 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Message body missing in Outlook
Replies: 4
Views: 658

Message body missing in Outlook

I was searching through the forum this morning and came accross this thread: http://www.zimbra.com/forums/showthread.php?t=7386 It just so happens that the two users I am having this issue with have AVG installed. I'll uninstall AVG since they also have Norton Corp. ed. A/V installed, remove the...
by kdunphy
Sat Apr 14, 2007 8:52 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Message body missing in Outlook
Replies: 4
Views: 658

Message body missing in Outlook

I use firefox, but the client will use both FF and IE. However, the message body is available in the web browser, it's not available in Outlook.
by kdunphy
Fri Apr 13, 2007 5:41 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Message body missing in Outlook
Replies: 4
Views: 658

Message body missing in Outlook

Hi,I have two users who are experiencing the same problem with Outlook where the email body is missing from the message. The message body is there when using zimbra web client. This has happened since upgrading to 4.5.4, I've also upgraded these two clients to the latest zimbra connector.I'm...
by kdunphy
Mon Apr 09, 2007 6:52 am
Forum: Administrators
Topic: How to remove duplicates?
Replies: 13
Views: 1420

How to remove duplicates?

I thought the magic trick was to use apple's address book to remove duplicates but I've discovered that it will delete fields from your data, at least the work phone2 and home phone2 fields. I haven't been able to determine what else but this was enough for me to start looking for altern...
by kdunphy
Sun Mar 11, 2007 4:56 pm
Forum: Administrators
Topic: Appointment Select Probem - Two Missing
Replies: 21
Views: 1478

Appointment Select Probem - Two Missing

I'm not sure if this helps but I've changed my computer to use a different GMT -4 TZ (LaPaz) and the missing "2" has come back.
DST changed at 2am, maybe there's correlation.
by kdunphy
Sun Mar 11, 2007 1:07 pm
Forum: Administrators
Topic: Appointment Select Probem - Two Missing
Replies: 21
Views: 1478

Appointment Select Probem - Two Missing

I'm not sure this is related to what I'm seeing but there is a bug in java, see:
It">http://www.zimbra.com/forums/showthread.php?t=7543
It
didn't solve the problem for me, but maybe it will work for you.
Keith

Go to advanced search