Search found 35 matches

by danfluidmind
Tue Mar 11, 2008 7:53 pm
Forum: Announcements
Topic: Vote: Hot Backups for FOSS?
Replies: 48
Views: 6326

Vote: Hot Backups for FOSS?

[quote user="jholder"]If you're an Open Source Edition user, would you consider purchasing the hot backup module as a separate add on?[/QUOTE]Yes, for a personal mail server (non-commercial, just for myself and family/friends) I'd pay around $100 to $150 for the hot-backup module. ...
by danfluidmind
Tue Dec 04, 2007 9:54 pm
Forum: Users
Topic: Parsing Error
Replies: 2
Views: 295

Parsing Error

I'm having this same problem. I can still log in just fine when using Firefox. But when trying to login to the Zimbra Web client with Safari 3.0.4 (5523.10) I get that error.
Anyone know what's going on here?
by danfluidmind
Tue Jul 17, 2007 11:28 am
Forum: Users
Topic: IMAP parse error: command not implemented
Replies: 3
Views: 407

IMAP parse error: command not implemented

I looked in mailbox.log and saw where I started making the connections with Thunderbird after the transfer with imapsync. Couldn't see anything about the errors. Where do I go to turn on verbose IMAP logging?Removing the IMAP account from Thunderbird and re-creating it fixed the problem. Still, ...
by danfluidmind
Tue Jul 17, 2007 10:04 am
Forum: Users
Topic: IMAP parse error: command not implemented
Replies: 3
Views: 407

IMAP parse error: command not implemented

I'm switching my users over from a CyrusIMAP server to a Zimbra server. Last night I transfered one of the users and changed her Thunderbird settings to point to the new server. After pointing it to the new server, Thunderbird gave me the following error, over and over again:"The current co...
by danfluidmind
Fri Jul 13, 2007 11:05 am
Forum: Administrators
Topic: Virtual Appliance update not working
Replies: 2
Views: 345

Virtual Appliance update not working

[quote user="mwyant"]The short of it is that they fixed the problem.[/QUOTE]
Awesome. Thanks for responding to this one.
--Dan
by danfluidmind
Thu Jul 12, 2007 10:57 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Admin login stuck on "Loading..."
Replies: 9
Views: 777

Admin login stuck on "Loading..."

Thanks for trying to figure that out John.I went ahead and did a complete re-install of Ubuntu into a new virtual machine, and this time installed Zimbra on the virtual disk and it's working fine. It seems to me that it had to do with the fact that I installed Zimbra onto an NFS share mounted at...
by danfluidmind
Thu Jul 12, 2007 10:53 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Server status data is not available
Replies: 56
Views: 4878

Server status data is not available

I just did a fresh install of 4.5.6 from the Ubuntu package and had the exact same problem. Cron is installed and running and the zimbra logger is running. Yesterday, all day, I got the message that no status info was available. But today it gives me the status. Very mysterious indeed.
by danfluidmind
Fri Jun 29, 2007 10:53 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Admin login stuck on "Loading..."
Replies: 9
Views: 777

Admin login stuck on "Loading..."

Okay, the Zimbra server processes finally finished shutting down and RAM and CPU usage is back to normal so I can finally look around at the command prompt.Looking through /var/log/zimbra.log (I didn't realize that was there), I see a bunch of messages like these throughout the night:postfix/sho...
by danfluidmind
Fri Jun 29, 2007 10:16 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Admin login stuck on "Loading..."
Replies: 9
Views: 777

Admin login stuck on "Loading..."

[quote user="10330phoenix"]It would seem the obvious question but I'll ask it anyway - how much memory is allocated to this VM?[/QUOTE]1 gig.This was just installed yesterday and has no users on it yet. Obviously I haven't been able to login to the Admin site yet. The /opt/zimbra d...
by danfluidmind
Fri Jun 29, 2007 9:49 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Admin login stuck on "Loading..."
Replies: 9
Views: 777

Admin login stuck on "Loading..."

[quote user="danfluidmind"]So I closed the browser and those messages stopped[/QUOTE]I take that back. I'm still getting "Out of Memory: Killed process ##### (java)." every few minutes and it's still extremely sluggish. I just entered the command to shutdown Zimbra. Waiti...

Go to advanced search