Search found 23 matches

by mutinda
Tue Jan 11, 2011 4:50 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Open Relay amavis warnings in zimbra.log
Replies: 17
Views: 2790

[SOLVED] Open Relay amavis warnings in zimbra.log

[quote user="ewilen"]I just noticed a bunch of warnings like the following in /var/log/zimbra.log:Apr 10 13:22:12 zimbra amavis[31557]: (31557-05) Open relay? Nonlocal recips but not originating: recipient_name@recipient_domain.comEarlier I'd also noticed in the Admin GUI that Configur...
by mutinda
Thu Dec 31, 2009 2:36 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Postfix not running after power outtage
Replies: 4
Views: 375

[SOLVED] Postfix not running after power outtage

Bill,
Sometimes I like to defer to the 'If it ain't broke don't try and fix it' philosophy, but I'm aware that no software is perfect so upgrades aren't always a bad idea. I should at least move to version 5. Seriously considering it...
Thanks.
by mutinda
Tue Dec 29, 2009 2:28 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Postfix not running after power outtage
Replies: 4
Views: 375

[SOLVED] Postfix not running after power outtage

Bill,I've updated my profile with my Zimbra version as requested.I compared contents of the 'wierd' main.cf with those of one from a backup and there were glaring differences. After replacing my 'wierd' one with the backup, Zimbra is up and running. Oh, the wisdom of doing backup...
by mutinda
Mon Dec 28, 2009 4:53 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Postfix not running after power outtage
Replies: 4
Views: 375

[SOLVED] Postfix not running after power outtage

Hi folks,We had a power blackout at the office recently and since then my Zimbra's mta service has been down. I've tried an upgrade using the same version (4.5.0_GA_612.FC5) but the service remains stopped: [zimbra@kenyalawreports zcs]$ zmcontrol status Host kenyalawreports.or.ke antispam Ru...
by mutinda
Thu Feb 26, 2009 3:38 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA
Replies: 3
Views: 378

[SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA

Thank you all for not replying to my posts... I mean it. I was forced to really dig deep into the forums.I found very helpful posts about using zmltpinject plus a fabulous script by gitzc here that adds a date header to each message. RRREALLY saved my bacon.So that means I actually didn't repair...
by mutinda
Thu Feb 26, 2009 3:30 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Using zmlmtpinject
Replies: 10
Views: 1577

[SOLVED] Using zmlmtpinject

This post REALLY saved my bacon. Thanks for the script.
by mutinda
Sun Feb 22, 2009 4:36 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA
Replies: 3
Views: 378

[SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA

1 a.m. and I'm still at it. Oh dear. :( I followed advice from here http://www.zimbra.com/forums/installation/855-mailbox-stopped-2.html about changing sql passwords and editing the mysql.server file. I did that plus chown zimbra:zimbra /opt/zimbra/store/* and zmfixperms which I read about here ...
by mutinda
Sun Feb 22, 2009 1:18 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA
Replies: 3
Views: 378

[SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA

After some bile-inducing moments, I managed to do an install with fewer errors. Part of the install dialogue is like so:--- Initializing Documents...failed to initialize documents...see logfile for details. Restarting tomcat...Done Operations logged to /tmp/zmsetup.log.12148 Restoring existing confi...
by mutinda
Sun Feb 22, 2009 11:12 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA
Replies: 3
Views: 378

[SOLVED] Upgrade error zcs 4.5.0_GA

Hi people.I have a zimbra installation running on Fedora Core 5 (zcs 4.5.0_GA_612.FC5). Just this afternoon I ran a repair (upgrade) for some reason or other using the same zimbra version and I got into some real trouble.Errors began when setting defaults from and existing config: see below------- R...
by mutinda
Fri Aug 01, 2008 7:10 am
Forum: Administrators
Topic: Tomcat issue
Replies: 4
Views: 629

Tomcat issue

Ok, some more info:I did a backup and restore and after getting a few login issues (resolved by doing a fixperms) I am back to where I was. Before I go on, let me answer your questions:1) I can't telnet using 7025, only 25. 2) I have a single server setup.As for the logs in /opt/zimbra/log/mailb...

Go to advanced search