Search found 22 matches

by voltcraft
Tue May 15, 2007 5:11 am
Forum: Administrators
Topic: Initalize new LDAP Directory
Replies: 1
Views: 340

Initalize new LDAP Directory

I fixed the problem! What I did is following:backup ldap using ldapsearch because slapcat would give you some errors when the directory is damagedldapsearch -x -D "uid=zimbra,cn=admins,cn=zimbra" -w xxx > backup.ldifshutdown ldap serverldap stopremove all files exept DB_CONFIG from openlda...
by voltcraft
Fri May 11, 2007 6:46 am
Forum: Administrators
Topic: Initalize new LDAP Directory
Replies: 1
Views: 340

Initalize new LDAP Directory

As I wrote under http://www.zimbra.com/forums/showthread.php?t=8141 I have some serious troubles with my ldap directory.So I decided to initialize a completly new directory. I made a backup using slapcat but in the result ldif file there are some entries missing... With ldapsearch on root I could ma...
by voltcraft
Sun May 06, 2007 10:16 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create users/aliases
Replies: 5
Views: 727

Can't create users/aliases

Is there no way to delete these user accounts? I also tried to copy an account to another domain but now I have duplicated ids, for example one account foo@bar.com and one account with the same id foo@newbar.com. With zimbra it's impossible to remove these accounts.In my ldap browser I can't...
by voltcraft
Tue Apr 24, 2007 8:57 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create users/aliases
Replies: 5
Views: 727

Can't create users/aliases

Currently I run version 4.5.3If I do following I'll get an error from ldap, is there a way to remove the object completly?prov> gaa [] WARN: unable to list all objects javax.naming.NameNotFoundException: [LDAP: error code 32 - No Such Object]; remaining name 'ou=people,dc=xx,dc=xx' at co...
by voltcraft
Tue Apr 10, 2007 1:16 pm
Forum: Administrators
Topic: Can't create users/aliases
Replies: 5
Views: 727

Can't create users/aliases

Yes, I did. I think the permissions must be set correctly after running this command. But this doesn't solve the strange problem...I ran a reinstallation of zimbra but the problem isn't solved...Any idea?Where can I find extended logs? For example why a daemon crashed and so on?I figured out...
by voltcraft
Tue Apr 10, 2007 8:52 am
Forum: Administrators
Topic: Can't create users/aliases
Replies: 5
Views: 727

Can't create users/aliases

I restored a zimbra backup a week ago and everything works correctly but today the logger crashed for some reason (don't know why, are there any "crash" logs?).Now I have the problem that I can't create new mailboxes or aliases, if I try to do so I get following error message:Messa...
by voltcraft
Tue Mar 27, 2007 2:49 pm
Forum: Administrators
Topic: Restoring backup from damaged harddisk
Replies: 0
Views: 233

Restoring backup from damaged harddisk

As I wrote in another topic (... bad performance...) my harddrive is damaged. So I did a quick backup of the zimbra directory with: $ tar cvzf zimbra-bak.tgz /opt/zimbraI thought it should be no problem to restore it afterwards but now I have some strange errors, here is what I did (Debian sarge sys...
by voltcraft
Tue Mar 27, 2007 2:35 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra really slow since yesterday...
Replies: 5
Views: 507

Zimbra really slow since yesterday...

It wasn't zimbras fault, I had a damaged harddrive... I replaced it and now I hope the problems will be gone!
by voltcraft
Sat Mar 24, 2007 3:22 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra really slow since yesterday...
Replies: 5
Views: 507

Zimbra really slow since yesterday...

My host system is debian etch with precompiled vserver kernel 2.6.18-4, the zimbra server is debian sarge inside the host system. There is enough space free on my harddrive and I have absolutly no idea why the performance is so bad since yesterday. I ran the system a couple of weeks without any prob...
by voltcraft
Sat Mar 24, 2007 1:34 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra really slow since yesterday...
Replies: 5
Views: 507

Zimbra really slow since yesterday...

Hi!Few days ago I noticed that I can't login into zimbra, it seemed that the ldap died. So I killed the daemon and thought the problem is gone. But yesterday some users said that the server has a really bad performance, I decided to shut down the (virtual) server but then the whole system crashe...

Go to advanced search