Search found 57 matches

by Olorin
Wed Jan 31, 2018 9:49 pm
Forum: Administrators
Topic: Limit a user to internal domains only
Replies: 2
Views: 417

Limit a user to internal domains only

Hi, I can't seem to find a way to do $subj. I have a user who asked to block all external mail for him, but he still needs to be able to send/receive to the users in the domains that are hosted on our ZCS. Is there a way to block all incoming external mail for a specific mailbox, while allowing all ...
by Olorin
Thu Nov 06, 2014 8:56 pm
Forum: Administrators
Topic: Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2
Replies: 8
Views: 922

Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2

ah, perfect, now it seems to work! Thanks Jorge
by Olorin
Thu Nov 06, 2014 7:55 pm
Forum: Administrators
Topic: Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2
Replies: 8
Views: 922

Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2

$ zmstatctl status Running: zmstat-mysql Running: zmstat-fd Running: zmstat-cpu Running: zmstat-allprocs Running: zmstat-io-x Running: zmstat-io Running: zmstat-vm Running: zmstat-proc Running: zmstat-mtaqueue Running: zmstat-df Running: zmstat-convertd Running: zmstat-ldap -------------------------...
by Olorin
Thu Nov 06, 2014 7:36 pm
Forum: Administrators
Topic: Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2
Replies: 8
Views: 922

Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2

/tmp/logprocess.out is empty



/opt/zimbra/libexec/zmdailyreport produces the same all zeroes result
by Olorin
Wed Nov 05, 2014 9:33 am
Forum: Administrators
Topic: Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2
Replies: 8
Views: 922

Daily mail report broken after update to 8.5 patch 2

I have updated ZCS8.5.0 to the latest patch level and ever since, my daily reports look like this: Where and how can I troubleshoot this error? This is the full NETWORK edition. Grand Totals------------messages      0   received      0   delivered&nb...
by Olorin
Wed Apr 16, 2014 12:26 am
Forum: Administrators
Topic: Some accounts lost after upgrade
Replies: 4
Views: 504

Some accounts lost after upgrade

thanks for the advice, this is my last resort. I was hoping not to have to build another 3Tb server, just to run a restore.

Besides, I currently don't know which accounts were lost.
The point of this post is to report an issue more than get it fixed.
by Olorin
Tue Apr 15, 2014 11:13 pm
Forum: Users
Topic: Index Crash with 503 error...
Replies: 10
Views: 1046

Index Crash with 503 error...

just upgraded 7.2.6 to 8.0.7, seeing the same error.

out of office stopped working as well
what's worse, I've tried to disable DoS protection according to the guides, and it has no effect.
by Olorin
Tue Apr 15, 2014 11:09 pm
Forum: Administrators
Topic: Some accounts lost after upgrade
Replies: 4
Views: 504

Some accounts lost after upgrade

Is there a way to locate a mailbox directly in the system? I can probably go over all of the store, find the .msg files and grep the "To:" field, but that's going to take hours...
by Olorin
Mon Apr 14, 2014 1:10 pm
Forum: Administrators
Topic: Some accounts lost after upgrade
Replies: 4
Views: 504

Some accounts lost after upgrade

I've just successfully upgraded a large ZCS 7 to 8.0.7. After the upgrade, my account count went down from 726 to 701. So far I've located one mailbox that is no longer there, and there are probably more.Is there anything I can do to retrieve the lost boxes? I've got a full backup from b...
by Olorin
Mon Jul 15, 2013 5:42 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Can't install 7.2.2GA on Scientific 6.4
Replies: 25
Views: 1411

Can't install 7.2.2GA on Scientific 6.4

Makes sense... I'll look into it. This means it should not have worked on anything but RHEL, where does --platform-override come into play?

Go to advanced search