Search found 149 matches

by bangsters
Fri Aug 07, 2009 8:29 pm
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: [SOLVED] ZBC - 1 ZCS NE server with multiple domains - Only 1 domain appears in G
Replies: 5
Views: 1371

[SOLVED] ZBC - 1 ZCS NE server with multiple domains - Only 1 domain appears in G

I tried this same instructions but have differnet results.If I log into webmail as the BB admin, I can see all domains in GAL. However, if I log into Outlook 2007 or in BES Manager (actually BPS Manager), no contact shows up in GAL.Any way I can get it to show up??? It's showing up in webmail so...
by bangsters
Fri Jul 31, 2009 10:21 am
Forum: Users
Topic: custom logo not working
Replies: 3
Views: 540

custom logo not working

bump anyone??
by bangsters
Wed Jul 29, 2009 7:34 pm
Forum: Users
Topic: custom logo not working
Replies: 3
Views: 540

custom logo not working

Hey... I tried uploading a custom logo via the admin panel, but for some reason it's not working... only way for me to get the logo to display is by manually uploading to the zimbra server and replacing the default log file.I'm not sure if it's because of how I'm accessing the site? ...
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 5:52 pm
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

thanks mike for fixing it!!! kudos to zimbra team for the assistance. server back online
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 4:51 pm
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

bump anyone???
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 2:21 pm
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

deleted pid file, then restarted. still the same, gui won't load and so does mailboxd.[zimbra@mailhost ~]$ zmcontrol status Host mailhost.xxxxx.com antispam Running antivirus Running archiving Running convertd Running imapproxy Running ldap Running logger Running mailbox Stopped zmmtaconfig is r...
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 1:55 pm
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

anyone know how I can backup the data without the admin gui? I tried to run (as zimbra) "zmbackup -f -a all" but it's throwing an error as well: "Error occurred: Connection refused".
Any ideas? this is really impacting our business big time.
thanks
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 11:52 am
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

yes all permissions are owned by zimbra, i tried rebooting machine and still no luck....any suggestions?
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 10:55 am
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

bump anyone???
also, how can i backup all users and emails from console? i might just reinstall the whole thing. we've been down 1 day and nothing is working....
by bangsters
Fri Jul 17, 2009 9:32 am
Forum: Users
Topic: [SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail
Replies: 35
Views: 3464

[SOLVED] zimbra server down, not shoing webmail

I also tried troubleshooting why mailboxd is not running from this Mailbox Troubleshooting - Zimbra :: Wiki
but alas it still doe snot work...it won't start mailboxd for some reason...

Go to advanced search