Search found 15 matches

by guigsilva
Tue Jan 02, 2018 3:50 pm
Forum: Administrators
Topic: A Grafana Dashboard for Zimbra Collaboration
Replies: 67
Views: 42232

Re: A Grafana Dashboard for Zimbra Collaboration

Hello again! and

I think that the problem is with the letters on bytes_received and bytes_received.

I edit zimbra_pflogsumm.pl lines 955 and 956 remove the %s and works...
by guigsilva
Tue Jan 02, 2018 3:06 pm
Forum: Administrators
Topic: A Grafana Dashboard for Zimbra Collaboration
Replies: 67
Views: 42232

Re: A Grafana Dashboard for Zimbra Collaboration

Hello Again!

Can the error be caused by the letters in bytes_received and bytes_received ?

zimbra-stats bytes_received=154635k
zimbra-stats bytes_delivered=607m
by guigsilva
Tue Jan 02, 2018 2:53 pm
Forum: Administrators
Topic: A Grafana Dashboard for Zimbra Collaboration
Replies: 67
Views: 42232

Re: A Grafana Dashboard for Zimbra Collaboration

Hello! I am trying to get grafana + zimbra working, the dashboard is already working I can see cpu, disk, processes etc ok. But the zimbra data shows me N/A only zimbra version os ok. I look around and in the /var/log/telegraf/telegraf.log I can see this "Error in plugin [inputs.exec]: invalid ...
by guigsilva
Mon Dec 04, 2017 11:38 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Mixed Authentication with pre-existent accounts
Replies: 0
Views: 353

Zimbra Mixed Authentication with pre-existent accounts

Hello Everybody! We update zimbra to 8.7.11_GA_1854 (build 20170531151956) this weekend! Great work guys! We install zimbra drive and chat, we already have a owncloud server in house and we are studying the possibility to integrate this 2 great solutions. Our concerns are : Actually Owncloud is auth...
by guigsilva
Wed Nov 16, 2011 5:40 am
Forum: Administrators
Topic: Problem with sent folder after update
Replies: 2
Views: 318

Problem with sent folder after update

Hello!We still with this problem and now some user that have caldendar can´t put new entries... the same java error (Exception occurred while handling connection java.lang.NumberFormatException: For input string: "gen~") appears on screen... Any one have this problems with 7.1.3? I saw ...
by guigsilva
Tue Nov 15, 2011 6:42 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with sent folder after update
Replies: 2
Views: 318

Problem with sent folder after update

Hello Again!In the log when Zimbra try to put the msg on sent folder I have this>2011-11-16 00:20:15,593 ERROR [ImapSSLServer-1] [ip=111.111.111.111;] ProtocolHandler - Exception occurred while handling connection java.lang.NumberFormatException: For input string: "gen~" at java.lang.Numbe...
by guigsilva
Tue Nov 15, 2011 12:24 pm
Forum: Administrators
Topic: Problem with sent folder after update
Replies: 2
Views: 318

Problem with sent folder after update

Hello!!We update Zimbra from 6.0.10 GA Debian 64 to 7.1.3 Same arch, the problem is that after the update when we send a mail from thunderbird a copy is not save in sent folder. From Zimbra (Web) work´s OK. I google it and try:- Check Thunderbird sent folder - OK This is working before the update...
by guigsilva
Sun Sep 19, 2010 12:35 pm
Forum: Administrators
Topic: Testimonial Debian 4 32b to Debian 5 64b
Replies: 0
Views: 196

Testimonial Debian 4 32b to Debian 5 64b

Hello Everybody! I am just writing, this after 2 days of pain, to thaks everybody in this community!I migrate may ZCS 6.0.2 from Deb 4 32b bare metal to a VM Deb 5 64b.first I follow this Moving ZCS to Another Server » Zimbra :: Blog But I have problems with pearl on the second instalation (maybe...
by guigsilva
Mon Jun 21, 2010 5:18 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Problems send mail to some (few) domains
Replies: 3
Views: 413

[SOLVED] Problems send mail to some (few) domains

Hello Everybody!The problem was solved.We have a inspection rule on Cisco router to the traffic on port 25 (this apparently has a know bug...) shuting down this rule and forcing the postfix to greeting with HELO insted EHLO solved the question...I will try to reactivate the EHLO greeting with the in...
by guigsilva
Fri Jun 18, 2010 8:05 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Problems send mail to some (few) domains
Replies: 3
Views: 413

[SOLVED] Problems send mail to some (few) domains

Thanks for the help,
On the other side the admin says that the server shows the message as Non Delivery. I will ask for more detailed log and post here.
Thanks again

Go to advanced search