Search found 48 matches

by jfmoore
Wed Nov 13, 2019 8:45 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Outlook 2016 - Outlook is not installed on your System error.
Replies: 0
Views: 1792

Outlook 2016 - Outlook is not installed on your System error.

Trying to install the most recent Zimbra Outlook Connector (version: 8.8.15.1852). Windows 10 laptop. Outlook 2016 (Office 2016) re-downloaded from the MS-Store. My hard disk crashed and I had to replace it with a new one and reinstall Office 2016. I am trying to get the Outlook Connector installed ...
by jfmoore
Mon Jan 06, 2014 9:35 am
Forum: Administrators
Topic: Server Update - Connector question
Replies: 0
Views: 292

Server Update - Connector question

We currently have several Zimbra servers 2 of which are running the latest v8 server and the latest clients. No issue there.Our 3rd server is running v6.x of the server and has about 100 users on it but the clients are all using v6.0.6058.8 of the connector. My question is this. I need to get this s...
by jfmoore
Sun Jun 09, 2013 5:17 pm
Forum: Mobility
Topic: "Active-Sync" and Android?
Replies: 10
Views: 2959

"Active-Sync" and Android?

[quote user="10330phoenix"]That would depend on the implementation of Activesync on the Android phone.If you want a good experience against a Zimbra server then I'd suggest using Touchdown from Nitrodesk. I've been using Touchdown for several years without problems.[/QUOTE]Great in...
by jfmoore
Sun Jun 09, 2013 12:26 pm
Forum: Mobility
Topic: "Active-Sync" and Android?
Replies: 10
Views: 2959

"Active-Sync" and Android?

We currently have a ton of iPhone users using Zimbra and ActiveSync to get their email, calendars and contacts seamlessly synced between our Zimbra servers and their iPhones. Now we are seeing users wanting to move away from iPhones and onto various Android devices. Mostly the Samsung Galaxy and Nex...
by jfmoore
Wed May 29, 2013 11:20 am
Forum: Users
Topic: Cannot access Zimbra WebMail using IE10
Replies: 2
Views: 410

Cannot access Zimbra WebMail using IE10

Our users are reporting that they cannot get logged in to Zimbra WebMail using IE10. All of our users on IE10 are having the same problem. Here is the typical user configuration:Zimbra Server: 6.0.15 NE Internet Explorer 10.0.9200.16576, Update Versions: 10.0.5 Windows 7 Service Pack 1When our users...
by jfmoore
Mon May 13, 2013 10:31 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Outlook Connector won't open setup wizard on first launch
Replies: 1
Views: 482

Outlook Connector won't open setup wizard on first launch

Thank you! This worked for me based on your note here:"In the end, I deleted the existing (new) profile using Control Panel > Mail > Profiles, then created a new profile. When I stepped through the mail setup screen, I selected "Manually configure server settings or additional server types...
by jfmoore
Fri Apr 29, 2011 11:05 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Old email not syncing
Replies: 4
Views: 798

Old email not syncing

Ok, thanks for the info. I had figured that that would be the best plan as well but wanted to be sure that there was not really another option.
by jfmoore
Fri Apr 29, 2011 10:39 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Old email not syncing
Replies: 4
Views: 798

Old email not syncing

No unfortunately the old messages are in Outlook but will not sync up to the server. It almost seems like somehow the server feels like these have already been sync'd to the server. I am just wondering if there is some sort of sync reset flag or something.
by jfmoore
Wed Apr 20, 2011 3:36 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Hanging on "Loading Profile"
Replies: 28
Views: 3752

Hanging on "Loading Profile"

[quote user="fsiegel"]I wouldn't worry too much about when the log file gets updated. But since you said you had a crash, is there a core dump in %TEMP%zco-cores?[/QUOTE]Unfortunately, no there is not. The crash came when I was testing the 6.0.13 zco. I have moved back to 6.0.8 and thi...
by jfmoore
Wed Apr 20, 2011 1:10 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Hanging on "Loading Profile"
Replies: 28
Views: 3752

Hanging on "Loading Profile"

[quote user="fsiegel"]If you have a ZCO log file, that would help. I assume there will be no core dump, although you can generate one on a hang. Any issue with a proxy server? That looked like the issue in balocco's previous post.[/QUOTE]I have attached a Zimbra log file. What was inte...

Go to advanced search