Search found 8 matches

by SpAcKs
Wed Feb 25, 2009 3:30 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Administration Error
Replies: 2
Views: 186

Zimbra Administration Error

Tried to run this command...ssh -i .ssh/zimbra_identity -o strictHostKeyChecking=no zimbra@mail.domain.comreplaced mail.domain.com with my servers host name and received this response. Do I need to regenerate the keys?Warning: Identity file .ssh/zimbra_identity not accessible: No such file or dire s...
by SpAcKs
Wed Feb 25, 2009 3:16 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Administration Error
Replies: 2
Views: 186

Zimbra Administration Error

After reviewing the zimbra.log file it appeared that the zimbra user was locked. I ran this to unlock the user;usermod -U zimbraNow the original error is gone and I can see that there are 5 messages deferred but Zimbra isn't propagating the summary fields with the details on the messages.Anyone ...
by SpAcKs
Tue Feb 24, 2009 3:00 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Administration Error
Replies: 2
Views: 186

Zimbra Administration Error

I just setup a key-based SSH login and disabled password authentication within the sshd_config file to tighten the security on the server. Now when I'm in the GUI admin I receive the following error when I want to view the mail queues;Server error encountered Message: system failure: exception d...
by SpAcKs
Tue Feb 24, 2009 2:45 pm
Forum: Administrators
Topic: Trouble sending to one domain
Replies: 2
Views: 168

Trouble sending to one domain

I'm having the same issues with sending mail to one domain. Here's what I found in the zimbra.log;Feb 24 15:08:03 mail postfix/qmgr[4115]: EBEA93FC76: from=, size=16087, nrcpt=2 (queue active) $> , SIZE=16087 Received: from mail.doamin.com ([127.0.0.1]) by localhost (mail.domain.com [127.0.0...
by SpAcKs
Tue Feb 10, 2009 7:42 pm
Forum: Administrators
Topic: Trouble sending to one domain
Replies: 2
Views: 168

Trouble sending to one domain

I found 3 messages in the 'Deferred' section of the Mail Queues all going to the same address. However, I can't seem to find any good information on the message that it's showing.lost connection with mail.domain.com[xxx.xxx.xxx.xxx] while sending RCPT TO I've ran DNS checks on th...
by SpAcKs
Fri Jan 23, 2009 12:04 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Program not able to start after reboot
Replies: 3
Views: 339

Program not able to start after reboot

Thanks for the reply...Sorry I forgot to update this post.I was rebooting the server using the 'reboot' command as the root.I reloaded the OS & Zimbra on my virtual server multiple times and each time I rebooted the same thing happened. So I finally abandoned Debian 4.0 and installed Ubu...
by SpAcKs
Thu Jan 22, 2009 10:43 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Program not able to start after reboot
Replies: 3
Views: 339

Program not able to start after reboot

Update:I can get just about all of the Zimbra services started manually except for 'ldap'. Can someone provide me a starting point to troubleshoot as to why this is happening? [QUOTE]zimbra@mail:~$ ldap start Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error. bdb_db_close: txn...
by SpAcKs
Wed Jan 21, 2009 9:16 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Program not able to start after reboot
Replies: 3
Views: 339

Program not able to start after reboot

Linode VPS Debian 4.0 Zimbra CE 5.0.11For starters, please bear with me, I'm noob at the whole Linux/Zimbra experience. However, I thought I managed to successfully installed Zimbra CE onto my virtual server. I was even able to add a few domains, accounts, and send/receive emails/IM's. All w...

Go to advanced search